Почитателите на американския футбол едва ли ще дадат верен отговор,

...
Почитателите на американския футбол едва ли ще дадат верен отговор,
Коментари Харесай

Том Брейди е имал само едно искане към Тампа Бей

Почитателите на американския футбол надали ще дадат правилен отговор, в случай че се опитат да познаят какво е изискал най-ценният свободен сътрудник в НФЛ Том Брейди след подписването на 2-годишния контракт с Тампа Бей Буканиърс.
 Том Брейди напуща Пейтриътс след 20 години ЕSPN разкрива в собствен репортаж, че най-успешният състезател в историята е имал едно само искане. Куотърпекът, трансформирал се в легенда, не е изискал номер 12, нито да има надзор над нападението. Той не е изискал по-голямо шкафче в съблекалнята, нито преференциално отношение от личния състав или по-добри условия за пътешестване. Всичко, което Брейди е изискал, били телефонните номера на новите му съотборници.
 Той Брейди, който през август ще навърши 43, мина в редиците на “корсарите”, откакто прекара първите 20 сезона от кариерата си в състава на Ню Инглънд Пейтриътс, с който завоюва 6 пъти Супербоул, 9 трофеи в Американската футболна конференция (АФК) и 17 първи места в Източната дивизия на АФК.  Том Брейди публично подписа с Тампа Бей Буканиърс
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР