Почитател на Мерилин Монро твърди, че Ким Кардашиян е нанесла

...
Почитател на Мерилин Монро твърди, че Ким Кардашиян е нанесла
Коментари Харесай

Обвиняват Ким Карашиян, че е скъсла роклята на Мерлин Монро

Почитател на Мерилин Монро твърди, че Ким Кардашиян е нанесла „ непоправими вреди “ на емблематичната рокля , която холивудската легенда носи на честването на 45-ия рожден ден на президента на Съединени американски щати Джон Ф. Кенеди.

                 

След редица перипети, Кардашиян облече тоалета на Мет Гала през май . Тогава риалити звездата разгласи, че е отслабнала фрапантно, с цел да се побере в роклята . Първоначално тя получила отвод от музея, който има стилната светиня. „ Когато видях, че не ми става, напряко се разплаках, тъй като знаех, че няма по какъв начин да я дам на шивач с цел да я отпусне “, описа Ким. След това съумяла да убеди притежателите на роклята да й я дадат, като се подложила на прецизна диета.
 
 Ким Кардшиян Gulliver/Getty Images
Роклята в физически цвят с п овече от 2500 ръчно пришити кристали е закупена на търг през 2016 година от веригата музеи Ripley’s Believe It or Not за съвсем 5 милиона $. Тя е проектирана от Жан Луис през далечната 1962 година
 
 Ким Кардшиян Gulliver/Getty Images
Скот Фотнър, колекционер, който се занимава с засвидетелствуване на сувенири и облекла на Мерлин Монро, посетил музея след дефилето на Ким. Той направил фотоси от близко на роклята и изобщо не се учудил, когато забелязал, че част от нейната тъкан при закопчаването наподобява е повредена от разпъването по тялото на Кардашиян. Също по този начин по думите му има и изчезнали кристалчета.

                 

Самата Ким разгласи, че е носила роклята на Мерлин Монро напълно за малко - по време на минаването й на аления килим. Тя разяснява, че има " извънреден почит към тоалета и схваща смисъла му за американската история. “ „ Никога не бих си помислила да седна или да вечерям с роклята. Затова ще си спестя и грима на тялото, който нормално нося на всемирски събития ", добави звездата. Така за вечерята на Мет Гала Ким е била облечена в имитация.
 

Международният съвет на музеите разяснява, че „ исторически дрехи не трябва да е обличат от никого, без значение дали са известни фигури или елементарни хора “. Въпреки че роклята е благосъстоятелност на частен колекционер, нейното завещание, допълват те, тя би трябвало да се приема като принадлежаща на човечеството и артефактът да бъде непокътнат за бъдещите генерации.

                 

Роклята е държана в среда с следена температура, откогато Ripley’s Believe It or Not я купуват през 2016 година Тя не е била носена от никой различен, с изключение на от Мерлин Монро и Кардашиян.

Към момента роклята е оценена финансово на към 5 млн. $. Ким Кардашиян към момента не е коментирала обвиняванията към нея.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР