Почитането на жертвите, оцелелите и първите реагирали след най-смъртоносната масова

...
Почитането на жертвите, оцелелите и първите реагирали след най-смъртоносната масова
Коментари Харесай

Законодателите от Мейн се събират, за да почетат жертвите на стрелбата в Люистън, да се обърнат към реформите в безопасността на оръжията

Почитането на жертвите, оживелите и първите реагирали след най-смъртоносната всеобща пукотевица в историята на Мейн е първата задача за законодателите, които се връщат на работа Сряда в постройката на щата.

Почитта към стрелбата в Луистън се очакваше да даде звук на сесия, която ще включва няколко оферти за сигурност на оръжията, в това число евентуални промени в по този начин наречения жълт байрак на щата закон, който разрешава на арбитър да извади оръжие от някой в ​​криза на психологичното здраве.

Коалицията за сигурност на оръжията в Мейн възнамерява проява в Залата на знамената, с цел да покаже поддръжка за жертвите и техните фамилии.

„ Сърцата ни са разрушени за стрелбите в Луистън “, сподели Дейвид Фармър, представител на групата. „ Има незабавна потребност от дейности за промяна на сигурността на оръжията. Не можем да чакаме повече, с цел да се надигнем против този възходящ проблем. “

Камерата на щата Мейн се вижда при изгрев слънце на 16 март...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР