Почистват сградата на Европейската комисия (ЕК) В София, след като

...
Почистват сградата на Европейската комисия (ЕК) В София, след като
Коментари Харесай

След обстрелването с червена боя: Почистват сградата на ЕК в София

Почистват постройката на Европейската комисия (ЕК) В София, откакто през вчерашния ден участници в митинг под надпис " Поход за мир "  заляха с алена багра постройката.
 Булфото
Част от участниците са били последователи на „ Възраждане “. След случая последва вълна от реакции. 
 Булфото
" Категорично съдя  посегателството срещу постройката на представителството на Европейската комисия в София ", написа във Facebook водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ С вчерашния протест направихме следващата крачка по пътя, водещ ни към освобождението на страната ни от непознатите зависимости и обвързаности “. Това написа в профила си във Facebook водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов в отговор на реакцията на водача на ГЕРБ.
 Булфото
Министерството на външните работи също осъди посегателството срещу постройката. Коалиция " Продължаваме Промяната-Демократична България " също излезе със мнение във връзка с протеста на " Възраждане ".
 Булфото
" ПП-ДБ призоваваме - дано назоваваме нещата с същинските им имена. Войната не е мир.  Когато твърдиш, че си за мир, не подкрепяш страната, която е запалила войната. В български градове се проведоха срамни демонстрации с съветски флагове, демонстрации, защитаващи насилници, агресори, нарушители. Политизирани, поради присъединяване на антибългарската партия " Възраждане ", се показва в станпвището.
 Булфото
Според тях ако проруският поход наистина беше поход за мир, щеше да се организира в Москва или в Грозни, а алената багра нямаше да е по представителството на Европейската комисия, която пази мира, а по представителството на страната, която води войната.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР