Почистването на паднали борови иглички може да бъде трудно, тъй

...
Почистването на паднали борови иглички може да бъде трудно, тъй
Коментари Харесай

Как да почистите иглите на коледната елха с трик от 65p, който не разваля прахосмукачката ви

Почистването на паднали борови иглички може да бъде мъчно, защото те могат да повредят прахосмукачката ви, в случай че се опитате да ги изсмучете - само че 65p кухненска скоба може да направи скучната работа лека.

Ако тази година сте решили да се откажете от пластмасовите коледни елхи в интерес на същинско вечнозелено иглолистно дърво, тогава може би сте почнали да забелязвате дребна сбирка от игли по пода под твоето дърво. Първият ви инстинкт може да е да отворите прахосмукачката, с цел да почистите бързо бъркотията, само че съгласно специалист по почистването в действителност би трябвало да потърсите в кухненските си шкафове за готварски продукт за 65p.

Емили Барън, a специалист по разчистване в Property Rescue, сподели пред The ​​Mirror, че в никакъв случай не би трябвало да употребявате прахосмукачка, с цел да почистите иглите на падналите си дървета, защото острите листа могат да се забият в разнообразни елементи на машината - в това число маркуча, торбата и филтрите - и могат да причинят задръстване, когато се натрупат задоволително о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР