Почистване около блок 10 във Владиславово е организирано в събота,

...
Почистване около блок 10 във Владиславово е организирано в събота,
Коментари Харесай

Фондация Гея търси доброволци за почистване на бл. 10 във Владиславово

 Почистване към блок 10 във " Владиславово " е проведено в събота, на 10- ти октомври от 10:00 часа. Инициативата е по план " Заедно за чиста обща среда " на Фондация " Гея ", научи Varna24.bg .

" Проектът ни има за цел да стимулира младите към по-дейно присъединяване за съхраняването и поддръжката на културните места, исторически монументи и общи места и да спомогне за предварителна защита на вандализма. Ще представим по какъв начин се оравят пейки от палети и потребността от съблюдаване на публичния ред. Фондация " Гея " провежда разчистване на региона там и ще показа визия за развиването на тези общи места и като пространства за сбирки.

Очакваме в самодейността ни да се включат повече жители, младежи и други доброволци. При тази акция ще се споделят практики по какъв начин общите пространства да бъдат облагородени и поддържани - за опазване на положителния изящен тип на региона и за попречване на хулиганството.

На доброволците ще бъдат обезпечени материали и принадлежности (ръкавици, чували, култивиран ножици, гребла и др.), а участниците ще могат да се снабдят със значки, брошури за самодейността и документи за присъединяване.

С положително въодушевление, музика и възторг младежите ще се обединят с обща идея за една по-комфортна градска среда, а всеки може да взе участие и да бъде потребен.

Фондация Гея работи интензивно за общата ни градска среда, като способства за сполучливото развиване на качеството на живот в града. Ние целим да спомогнем за това жителите от ден на ден да ценят архитектурното завещание и общите места като ги съхраняват, поддържат, развиват и търсят още благоприятни условия за възстановяване на културно- историческите пространства. Проект " Заедно за чиста обща среда " цели да сътвори положителни настройки и скъпи усещания измежду младежите и жителите и да разсъни продуктивно отношение за подобряването и естетизирането на Варна ", оповестиха за медията ни уредниците.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР