Почистване на черния дроб с тиква и мед Ето как

...
Почистване на черния дроб с тиква и мед Ето как
Коментари Харесай

Почистване на черния дроб с напитка от тиква и мед

Почистване на черния дроб с тиква и мед

Ето по какъв начин можете да почистите черния дроб вкъщи? Възползвайте се от тези препоръки, с цел да помогнете на черния си дроб и вследствие на това да се почувствате по-добре.

Черният дроб е филтър за нашето тяло. Пречиства кръвта ни от отрови и шлаки. Работата на всички органи зависи от това какъв брой чиста е кръвта ни. Затова е належащо от време на време да се прочиства черният дроб, с цел да се усъвършенства цялостното здраве.

Как да почистите черния дроб? Има доста способи да извършите това. Но има способи, които са потвърдили своята успеваемост. Те даже могат да се употребяват за възстановяване здравето на децата.

Днес ви представяме потребно и вкусно средство. Това е мед с тиква и джинджифил.

Как да приготвите това отлично средство?
Необходима ви е узряла тиква, 300 гр. мед и 50 гр. джинджифил. Отрежете капака на тиквата и почистете вътрешността. Настържете джинджифила вътре и изсипете меда. Върнете капака и оставете на хладно място за ден. След това изсипете сока и прибавете нов мед.

Пийте по една трета чаша 3 пъти дневно половин час преди хранене. Може да се дава и на деца. За разчистване на черния дроб курсът е 3 седмици.

Джинджифилът в тази рецепта не е наложителна съставна част, само че е целесъобразен. Ще способства за здравето на целия организъм.

Ползи от тиквата за черния дроб:
отстранява непотребния холестерол
усъвършенства проходимостта на жлъчните пътища
възстановява липидния и въглехидратния метаболизъм
укрепва червата и пикочната система
микроелементите в тиквата са в положение да обновят повредените чернодробни кафези, предотвратяват тяхното заличаване от болести като хепатит, цироза и увреждане на черния дроб от паразити

Например, при уролитиаза сокът от тиква с мед е просто нужен. Приемайте по 100 мл. 3 пъти дневно в продължение на 10 дни.

Вижте още: Пречистване на белите дробове: това е идеалната напитка

Противопоказания
Не консумирайте тиквата, в случай че страдате от: захарен диабет, чревни колики, гастрит, храносмилателни болести, нарушаване на киселинно-алкалния баланс.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР