Починало е в Рибарското селище. Това съобщиха за Искра.бг хората,

...
Починало е в Рибарското селище. Това съобщиха за Искра.бг хората,
Коментари Харесай

Починало е кучето, блъснато от кола в „Ченгене скеле“

Починало е в Рибарското населено място. Това оповестиха за Искра.бг хората, които се грижеха за него.

Припомняме, че през вчерашния ден осведомени със случая споделиха, че животното е било прегазено на 14 май . Според тяхната информация сред 14:30 и 15:00 часа Димитър Бяндов е управлявал своя автомобил по правата край клуб-ресторант „ Морски сговор “, на която се е препичало кучето. На видеоклип се вижда по какъв начин лидерът стопира за няколко секунди, четириногото не се помръдва и все пак – той минава с предните си гуми върху него .

Всичко това се е случило пред погледа на очевидци . Веднага са реагирали мъж и жена , а от автомобил, приближаващ от насрещното – е излязъл лидерът . Последвал къс скандал, а по-късно виновният водач си е тръгнал . Запознати настояват, че пред полицейски чиновници той е обяснил, че е бил ударен от мъж, станал очевидец на случая.

Още през вчерашния ден от пресцентъра на ОДМВР-Бургас потвърдиха пред Искра.бг за случая и прецизираха, че има 2 преписки по този случай, като едната била от Бяндов , а другата от хората, които се грижат за кучето и които настояват, че минавайки с колата той го е закачил , блъснал и умъртвил . Водачът пък споделя, че е бил обичай от притежателите на кучето, откакто го е блъснал.

След възникването на злополуката пристигналите на място чиновници на реда са отвели Бяндов до полицията , с цел да даде пояснения по случая, тъй като се касае за закононарушение против гръбначно животно . От полицейския пресцентър прибавят, че по случаите се правят инспекции, като най-вероятно ще бъдат обединени и докладвани в Районна прокуратура-Бургас , където ще се вземе решение какво ще се случи лидера.

По-рано през днешния ден Искра.бг беше известена, че макар подхванатото лекуване, кучето е умряло нощес след получен оток и припадък. Районната прокуратура в Бургас е била известена за случилото си , разяснява източник на Искра.бг . По думите му най-вероятно ще би трябвало да се потвърди, че е умряло вследствие на удара от кола и от „ Animal Hope Bulgaria – Burgas “ са поели ангажимент да замразят натрупа при положение, че се наложи за аутопсия , каквато се правила в Стара Загора.

„ Разговаряно е със чиновници на Четвърто районно ръководство. Те са споделили, че преписките ще бъдат пратени в Прокуратурата, защото нямало какво повече да създадат. Не били видели видеоклипа. Обяснено им е, че има подобен. Надяваме се Прокуратурата да си свърши работата по-съвестно “, прибавят осведомени със случая, поискали анонимност .

От Искра.бг оставаме разполагаем на всички наранени страни да изкажат позициите си.

Очакваме и вашите сигнали на [email protected]

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР