Починалият внезапно попфолк певец Ангел е имал участия и този

...
Починалият внезапно попфолк певец Ангел е имал участия и този
Коментари Харесай

Вижте кога за последно е пял пред фенове внезапно починалият...

Починалият ненадейно попфолк артист Ангел е имал участия и този месец. За последно е пял в Кърджали и Крумовград, разкриха негови почитатели, които са го слушали в кърджалийска дискотека на 3 септември. На идната вечер е било последното му присъединяване в Крумовград, написа 24rodopi.com.

Ангел е умрял нощес в София, оповестяват негови близки. Семейството и приятелите на изпълнителя недоумяват по какъв начин се е стигнало до съдбовния край, откакто е бил съвсем излекуван от двустранна пневмония.

По думите им, Ангел, който е татко на малко дете, се е разболял преди към две седмици и е постъпил в Пета градска болница в столицата с висока температура.

Изпълнителят е имал построени спортни привички като да вземем за пример да кара колело десетки километри. Той се възстановил бързо и имал желание да си тръгне от болничното заведение.

" Той към този момент не кашляше, нямаше и температура. Изведнъж обаче започнаха да го убеждават, че се утежнява и би трябвало да го реалокират в болница с по-добър О2 ", споделя близка на артиста.

В последна сметка Ангел бил настанен в " ИСУЛ ", където се чувствал добре. Той приказвал с околните си през вчерашния ден и звучал доста добре. Докато тази заран от лечебното заведение не съобщили кошмарната новина, че артистът е умрял, тъй като дишането му спряло в резултат на зараза от ковид.

Семейството и приятелите на Ангел са шокирани от неочаквания му край и упорстват всички детайлности към мистериозната гибел на 35-годишния реализатор да бъдат проучени.

Преди 23 дни в клип, публикуван в обществените мрежи, той декларира, че макар многото си присъединяване в нощни заведения и заведение е жив и здрав, „ нито не се заразил, нито нищо “.

Казва още, че неговият сътрудник Борис Дали му е споделил същия ден, че се е заразил с Коронавирус едвам след затварянето на нощните заведения като противоепидемична мярка. Обяснил, че имунитетът му е понижен по време на изолираност, а не когато е бил контактен с вируса.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР