Починалият внезапно Давиде Астори е бил открит мъртъв в хотелската

...
Починалият внезапно Давиде Астори е бил открит мъртъв в хотелската
Коментари Харесай

Ето кой е открил мъртъв капитана на Фиорентина, след като целият отбор го чакал за закуска...

Починалият ненадейно Давиде Астори е бил открит мъртъв в хотелската стая в Удине от масажиста на Фиорентина, пишат италианските медии. Тази заран в 8 часа локално време играчите слезли в ресторанта, с цел да закусят. Капитанът на " виолетовите " обаче по този начин и не се появил. След като изчакали няколко минути, съотборниците му почнали да му звънят на мобилния телефон. Никой обаче не им вдигнал. 

Тогава масажистът на отбора се качил в стаята и почукал няколко пъти на вратата. Пак не последвал сигнал. Тогава той влезнал вътре и с смут разкрил Астори да лежи в леглото с отворени очи. Масажистът се развикал и се опитал да окаже помощ на Давиде. Но било на вятъра, тъй  като 31-годишният футболист към този момент бил умрял.

" Беше огромна покруса. Всички плачеха и не можеха да повярват на случилото се. Вечерта Астори беше в обикновено въодушевление. Нямаше никакви признаци, че му следва нещо ужасно ", разясняват от Фиорентина, написа Блиц. 

" Виолетовите " трябваше да гостуват през днешния ден на Удинезе в мач от Серия " А ". Целият кръг обаче, в това число и огромното дерби Милан - Интер, беше отсрочен.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР