Починалият бивш президент на Зимбабве - диктаторът Роберт Мугабе е

...
Починалият бивш президент на Зимбабве - диктаторът Роберт Мугабе е
Коментари Харесай

Диктаторът Мугабе се "къпел в злато", живеел в замък с 25 спални СНИМКИ

Починалият някогашен президент на Зимбабве - диктаторът Роберт Мугабе е тънел в разкош. Още през 2001 година изтече информация, че парцелите му са за милиони, в това число и голяма вила с 25 спални.

Съпругата му, позната като Гучи Грейс в този момент се чуди по какъв начин да опази всичко това, тъй като след гибелта на брачна половинка й може да бъде лишена от имунитет. Ако това стане, ще би трябвало да се елементарни с огромна част от притежаваното от брачна половинка й.

Приживе Мугабе изобщо не криеше лукса, в който живее и то на фона на ужасяващата беднотия в Зимбабве.



Семейното благосъстояние се равнява на милиони. Освен банковата сметка и няколко парцела, семейството има и голяма вила с 25 стаи, палат, прочут като „ Blue Roof “, други четири резиденции и ферми, разпръснати из цялата страна.

Мугабе става президент през 1987 година и от този момент продължава да краде страната чак до 2017 година. Именно насъбраните парцели и пари стават причина за недоволството против него на хората, които са живеят в ужасяваща беднотия.


Мугабе и 40 години по-младата му брачна половинка

Мугабе съумява да отмъкне и огромна част от терени, конфискувани от локални фермери. Бившият президент живее на държавна прехрана и след напускането на поста си. Получава голяма пенсия, три първокласни автомобила и дипломатически паспорт. Сниман е със златни револвери, часовници за стотици хиляди и всевъзможни други капризи за богати.

Съпругата на диктатора също притегля вниманието към себе си с шеметното извършване на покупки в първокласни магазини. Заради това тя получава прякора
Гучи Грейс.

55-годишната брачна половинка на Мугабе, който умря на 95, постоянно е забелязвана в Хонконг, където се намира една от резиденциите на брачна половинка й.





Синът на диктатора не се отличава доста от останалите. Още, до момента в който е по-млад гордият му татко го затрупва с дарове под формата на първокласни часовници, скъпи коли и маркови облекла. Той пък се хвалел с богатия си татко в обществените мрежи.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР