Починалите хора не се присънват просто така. В някои случаи

...
Починалите хора не се присънват просто така. В някои случаи
Коментари Харесай

Защо сънуваме починали хора

 дух

Починалите хора не се присънват просто по този начин. В някои случаи това може да значи нещо доста значимо. Този, който си е отишъл от живота, в никакъв случай не ни посещава насън просто по този начин. 

Не трява да се плашим, тъй като духовете надалеч не всеки път желаят да ни уплашат или да ни навредят. Много от тях се стремят да ни предупредят за нещо и даже да ни оказват помощ. 

Съновникът: за какво сънуваме умряли

На въпроса за какво сънуваме умрели не може да се отговори еднопосочно. В съновника има няколко пояснения. Първо, е значимо кого сънуваме – непосредствен или чужд, разнообразни хора или еднакъв.

Ако умрелият е деен, т.е. е показан пред вас като жив, това може да свидетелства, че имате оракулски сън. Важно е вярно да анализирате това, за което ви приказва индивидът. Обикновено такива сънища посещават индивида единствено един път, най-често в четвъртък против петък.

Ако умрелият е бил ваш бивш прочут, това приказва, че в близко бъдеще не би трябвало да рискувате и да се впускат в случки.

Непознатите умряли хора въплъщават приближаването на проблем и смяна на житейския небосвод. Тези промени не всеки път могат да бъдат положителни, тъй че би трябвало да бъдете пределно деликатни.

Когато умрелите ви се явяват в продължение на дълго време, това е опит на Вселената да ви предизвести за нещо.

Мнението на психолозите 

Психолозите считат, че повода се крие в прочувствената обвързаност. Напълно е допустимо умрелият непосредствен да се явява в съня ви, тъй като ви липсва. Това е безусловно обикновено и не би трябвало да изпитвате никакъв дискомфорт. Защото в сънищата си постоянно виждаме това, за което мислим.

Мнението на църквата 

Църквата споделя мнението, че умрелите хора в никакъв случай не се присънват просто по този начин, изключително в случай че става дъма за околните. Близките хора могат да се присънят на третия и на четирийстия ден след кончината. Това е безусловно обикновено, тъй като се пробват да се простят със света на живите преди да се насочат към другия свят.

Църквата не отхвърля и обстоятелството, че околните родственици могат да ви предизвестяват за заплаха или да ви кажат нещо значимо, което са желали да ви кажат още приживе. Такива сънища се появяват и доста години след загубата.

Какво споделят екстрасенсите

Мъртвите непрекъснато идван в съня на тези, които имат или доста мощна аура, или слаба воля. Мъртвите са привлечени като магнит към някои хора. Впоследствие те могат да станат екстрасенси или ясновидци, тъй като умрелите постоянно ги предизвестяват за бъдещето.

Понякога душата на покойника се нуждае от вашата помощ. В такива случаи индивидът ще ви се присънва непрекъснато и ще води разговор с вас.  Ако душата разбере, че не можете да й помогнете с нищо, ще си тръгне.

Някои експерти смятат, че благодарение на сънищата хората пътешестват сред световете на живите и мъртвите.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР