Починал е порномагнатът Лари Флинт, предаде Скайнюз. За кончината на

...
Починал е порномагнатът Лари Флинт, предаде Скайнюз. За кончината на
Коментари Харесай

Почина Лари Флинт

Починал е порномагнатът Лари Флинт, съобщи Скайнюз.

За кончината на един от най-известните хора в промишлеността за възрастни е съобщил неговият брат Андрю. "Лари умря в дома си в Лас Вегас от инфаркт ", е показал роднината на починалия.

Лари Флинт (роден 1942 година в град Лейксвил, щата Кентъки) след работа във въоръжените сили е почнал е работа в авто цех в Охайо. Той е основал първия си стриптийз клуб в град Синсинати (Охайо) при започване на 70-тe години на предишния век, а по-късно разширил бизнеса си и в други елементи на страната. Флинт е основал и списанието за възрастни "Хъстлър " (през 1974 г.), а също и студиа за порнофилми.

Предприемачът през 1976 година е бил наказан на 25 години затвор за присъединяване в проведена незаконна формация и разпространяване на порнография. Той обаче е излежал едвам шест дни от присъдата, тъй като тя е била анулирана. Срещу него са са се водели още няколко каузи (за разпространяване на порнография, поругаване на американското знаме и други). Част от тези процеси са станали основа за кино лентата "Народът против Лари Флинт " (1996 г.).

Флинт се е защитавал като е цитирал Първата корекция на Конституцията на Съединени американски щати, гарантираща правото на свободно слово.

Флинт е бил женен няколко пъти. От браковете си с Мери Флинт, Пеги Флинт, Кейти Флинт, Алтеа Лежър и Елизалет Бериос починалият е имал пет деца (едно от които починало).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР