Почина звездата от Брилянтин Оливия Нютън-Джон, съобщава вестник Дейли Мейл. Тя

...
Почина звездата от Брилянтин Оливия Нютън-Джон, съобщава вестник Дейли Мейл. Тя
Коментари Харесай

Почина една от най-обичаните актиси на Холивуд, останала в историята с емблематичен филм

Почина звездата от " Брилянтин " Оливия Нютън-Джон, оповестява вестник " Дейли Мейл ". Тя беше на 73 години. 

Актрисата е издъхнала в ранчото си в Северна Калифорния рано в понеделник заран, заобиколена от фамилията и приятелите си. Новината за кончината ѝ беше обявена от нейния съпруг Джон Ийстърлинг на страницата на звездата във Фейсбук. 

В изказване фамилията на певицата помоли феновете ѝ да уважат персоналното им пространство в този сложен за тях миг. Те приканиха и вместо да купуват цветя в памет на актрисата, почитателите да дарят средствата на фондацията против рак, учредена от Оливия Нютън-Джон. 

Ето какво написаха околните ѝ:

Да, Оливия Нютън-Джон (73) умря спокойно в ранчото си в Южна Калифорния тази заран, заобиколена от семейство и другари. Молим всички да почитат персоналното пространство на фамилията в този доста сложен миг.

Оливия е знак на триумфи и вяра повече от 30 години, споделяйки пътя си с рака на гърдата. Нейното лечебно ентусиазъм и пионерски опит в растителната медицина продължава с фондация Оливия Нютън-Джон, отдаден на проучванията на растителната медицина и вместо цветя фамилията моли да се създадат дарения в нейна памет за фондация Оливия Нютон-Джон (ONJFoundationFund. Орг).

До последините ѝ мигове до нея са били: Джон Истърлинг; щерка Клои Латанци; сестра Сара Нютън-Джон; брат Тоби Нютън-Джон; племенници и племенници Тоти, Фиона и Брет Голдсмит; Емерсън, Чарли, Зак, Джеръми, Рандал и Пиерз Нютон Нютон-Сток, Лейла Лий; Кира и Таша Еделщайн; и Брин и Валери Хол.

- посредством Джон Истърлинг, брачен партньор, Оливия Нютън-Джон

Оливия Нютън-Джон е родена във Англия, само че израства и се оформя като създател в Австралия. Световна известност придобива след незабравимото ѝ присъединяване в именития мюзикъл " Брилянтин ", където си партнира с актьора Джон Траволта.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР