Почина ранен при катастрофа на пътя Варна - Дуранкулак мотористМотористът,

...
Почина ранен при катастрофа на пътя Варна - Дуранкулак мотористМотористът,
Коментари Харесай

Отиде си още един моторист на пътя Варна - Дуранкулак

Почина ранен при злополука на пътя Варна - Дуранкулак моторист

Мотористът, който пострада при злополука вчера по пътя Варна - Дуранкулак в сектора сред село Кранево и к.к. " Албена ", е умрял. Това оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Добрич в осведомителния си бюлетин. Там е посочено още, че повода за случая е отнето преимущество. 

Лек автомобил, ръководен от 65-годишен мъж, при маневра завой на ляво лишава преимуществото на насрещно движещ се мотоциклет, ръководен от 54-годишен мъж. Вследствие на случая мотоциклетистът пада на пътното платно. Той е превозен до Многопрофилната болница за интензивно лекуване " Св. Анна "  в град Варна, където по-късно е умрял.

От полицията допълват, че са взети кръвни проби на двамата участници за приложимост на наркотични и упойващи субстанции, и приложимост на алкохол. По случая е формирано досъдебно произвеждане. 

Трима души са загинали, а 29 са ранени при 27 пътнотранспортни катастрофи в страната за миналото денонощие, оповестиха от Министерство на вътрешните работи на уеб страницата си тази заран.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР