Почина Матю Пери, една от звездите на Приятели“ предава TMZ.

...
Почина Матю Пери, една от звездите на Приятели“ предава TMZ.
Коментари Харесай

Матю Пери от „Приятели“ е загинал при удавяне в джакузи

Почина Матю Пери, една от звездите на „ Приятели “ предава TMZ. Източници от правоохранителните органи обявиха, че артистът е открит мъртъв след удавяне в джакузи. Пери е най-известен с ролята си на Чандлър Бинг в хитовия сериал от 90-те, който се излъчва в продължение на 10 сезона.

Матю Пери става известен с ролята си на занимателния и проницателен Чандлър Бинг в сериала „ Приятели “. Той взе участие във всички 234 епизода за 10 сезона на хитовата поредност. Други известни продукции с негово присъединяване са филмите „ Бързата работа “, „ Девет ярда “, „ Призовка за Сара “, „ Десет Ярда “ и „ Историята на Рон Кларк “.

Миналата година той издаде своята биографична книга  „ Приятели, любовници и огромното извънредно нещо “. В записките си звездата искрено споделя за връзките си, пристрастяването и прекарванията си на снимачната площадка на най-популярния ситком на всички времена „ Приятели “.

През години има доста вести към Метю Пери, свързани с неговите здравословни проблеми, зависимостите му към алкохол и опиати. През 1997 година, по време на фотосите на сериала „ Приятели “, Матю мина 28-дневна стратегия за лекуване на пристрастяването му към викодин, мощно болкоуспокояващо. По-късно в изявление с Лари Кинг призна, че го приема „ основно за да пие по-малко алкохол “.

В една невероятна история, която единствено той може да опише – и по сърдечния, занимателен и прочут метод, по който единствено той може да я опише – Матю Пери разкрива историята на разрушеното семейство, в което е отгледан, желанието си за самопризнание, което го е довело до славата, и празнотата вътре в него, която не може да бъде запълнена даже от най-големите му сбъднати фантазии.

Той разказва в детайли мира, който е разкрил в трезвеността и по какъв начин се усеща, спомняйки си за „ Приятели “, споделя истории за своите сътрудници и за други звезди, които е срещнал по пътя.

Пери е роден на 19 август1969 година в Уилямстаун, Масачузетс, Съединени американски щати, в фамилията на журналистката Сюзан Пери и артиста Джон Бенет Пери. Родителите му се развеждат до момента в който е още бебе и Матю се реалокира да живее в Отава, Канада с майка си. В Канада майка му работи като прессекретар на канадския министър-председател Пиер Трюдо.

Общо в кариерата си е номиниран четири пъти за премия „ Еми “. През 2002 година е номиниран за „ Еми “ в категория „ основна мъжка роля “ за сериала „ Приятели “, през 2003/2004 е номиниран в категория „ гостуващ артист “ за „ Западното крило “, а през 2007 година е номиниран в категория „ основна мъжка роля “ за телевизионния филм „ Историята на Рон Кларк “.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР