Почина Костадин Василев, директор на Агенция по заетостта - Бюро

...
Почина Костадин Василев, директор на Агенция по заетостта - Бюро
Коментари Харесай

Тежък COVID-19 покоси директора на Бюрото по труда в Смолян ...

Почина Костадин Василев, шеф на Агенция по заетостта - Бюро по труда - гр. Смолян. Той беше водач на „ Земеделски национален съюз “ в Смолянска област и няколко мандата общински консултант в Смолян. Преди дни 63-годишният Василев е бил признат в МБАЛ-Смолян с Covid-19, само че положението му внезапно се е влошило.

„ Изказвам своите откровени съболезнования на роднините и приятелите на общинския консултант в Общински съвет Смолян Костадин Василев. Беше почитан мъж, който обича и се вълнуваше от проблемите на Смолян и България. Притежаваше самодисциплина, разсъдък и непримиримост.

Ще го запомня като енергична персона с блестящо наличие и като човек, който отстояваше правилата си. Ще ни липсваш… Поклон пред паметта му! “, написа Венера Аръчкова, ръководител на Общинския съвет в Смолян.

Костадин Василев е родом от Асеновград, само че от десетилетия живее в Смолян. Беше един от най-изявените локални политици. В обществената му активност има мандати и като секретар и замeстник кмет на община Смолян.

Екипът на " Марица " изрича съболезнования на околните.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР