Почина болната от рак Ангелина Кукова. 25-годишната красавица изгуби битката

...
Почина болната от рак Ангелина Кукова. 25-годишната красавица изгуби битката
Коментари Харесай

Красивата Ангелина загуби битката с рака

Почина болната от рак Ангелина Кукова. 25-годишната хубавица изгуби борбата с подлата болест. Това заяви певицата Сани-Алекса във Facebook. Преди една година Ангелина влиза в болница за интервенция на киста на стомаха. Впоследствие се оказва, че кистите в действителност са разсейки от рак на стомаха. Младото момиче претърпява доста несполучливи интервенции, само че заболяването не желае да си отиде.Така сияещата Ани се трансформира в руина. Единствената й вяра е Турция, само че лекуването там коства 17 100 евро.Преди дни, на 14 юли 2015 година, в групата „ Благотворителен концерт за Ангелина. Заедно можем повече” се появи известие, в което пишеше, че Ани още веднъж ще се прибере в България, а повода – неналичието на средства.



„ Приятели, Ани на следващия ден я прибират назад в България. Линейка от България ще отиде до Турция да я вземе. Парите им свършват. Имат и отговорности към турската болница. Ще я настанят в частна болница в Сливен. Може да помогнете, като пратите пари в българската им сметка”, написаха доближени до девойки хора във Facebook.

Десетки родни реализатори, измежду които Тони Димитрова, 100 Кила, Играта, Спенс, се включиха в благотворителен концерт в поддръжка на Ани.

Вчера певицата Джорджиа разгласи шокиращата вест, че Ани е изгубила борбата с рака. "Благодаря на всички положителни хора, че бяхте с нас. Ани не можа да продължи живота си. Почивай в мир, благо ангелче. От цялото си сърце желаех да ти оказа помощ, скърбя, че не съумях, очевидно е било късно... Дано си на по-добро място. Завинаги ще бъдеш в сърцата ни. Съболезнования към родителите на ангелчето Ани. Съжалявам”, гласи постът на певицата. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР