Почина Барбара Буш - съпруга на президента на САЩ (1989-1993)

...
Почина Барбара Буш - съпруга на президента на САЩ (1989-1993)
Коментари Харесай

Почина Барбара Буш


Почина Барбара Буш - брачна половинка на президента на Съединени американски щати (1989-1993) Джордж Буш - старши и майка на президента (2001-2009) Джордж Буш - младши.

Преди дни стана известно, че Барбара Буш е решила да не търси повече здравна помощ в болница и да се концентрира върху грижите за себе си в домашни условия.

"След поредност неотдавнашни хоспитализации и съвещания със фамилията и лекарите, госпожа Буш, която е на 92 години, реши да не търси в допълнение здравно лекуване и вместо това да концентрира вниманието си върху симптоматична терапия", се споделяше в заявката.

"Това няма да учуди тези, които познават Барбара Буш и знаят, какъв брой философски възприема тя своето разтърсено здраве. Благодарение на своята здрава религия, тя в огромна степен се тревожи не за себе си, а за другите", означават представителите на фамилията.

Според телевизия Си Ен Ен дамата страда от хронично обструктивно заболяване на белите дробове, само че няма публично удостоверение на тази информация. Много по-често се оповестява за здравето на Буш старши: през януари предходната година 41-ят президент на Съединени американски щати влезе в болница с пневмония и бе изписан след две седмици, през април още веднъж бе приет в болница с тази диагноза. Съпругата му не изиска да се отделя от него и го обгрижваше в болничното заведение.

На 6 януари двамата означиха 73 годишен брак и това е най-дългият фамилен стаж измежду всички "първи двойки" в историята на Съединени американски щати. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР