Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев коментира пред медиите изтегления

...
Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев коментира пред медиите изтегления
Коментари Харесай

Димитър Пенев: Мисля, че Бодуров ще остане в ЦСКА

Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев разяснява пред медиите изтегления чоп за Купата на България. Той отреди " алените " да гостуват на Марица или Локомотив (Горна Оряховица) в 1/16-финалите на шампионата. " Съвсем естествен чоп, ЦСКА 70 години играе за Купа, за шампионата, за европейски шампионати, за другарски шампионати. Няма изненади, даже от Първа лига да има противник, ЦСКА е име, което би трябвало да играе против всеки противник, ", разяснява Димитър Пенев.

" За първия тим не мога да разясня нищо, готви се за мача в Русе. Сигурен съм, че с всеки идващ мач ще играем все по-добре. Най-трудно беше, че в придвижване се сглобяваше тима. Имаше промяна на треньорите. Трудно е по този начин в един тим да прецениш кои играчи ще бъдат по-добри от тези, които са освободени. Името ЦСКА покрива доста във футбола, историята е огромна. Винаги се търсят футболисти от ЦСКА, Левски, Локомотив, това не би трябвало да ни учудва. Задължени сме даже да не играем добре, само че да взимаме трите точки ", безапелационен е най-хубавият треньор на България за предишния век.

" Диего Фабрини? Не е проблем, че си е тръгнал ", показа Пената.

" Бодуров дали липсва или не? Липсва ли са доста по-добри и доста по-слаби. Футболистът първо би трябвало да почита себе си, а по-късно и клуба, който пази. Няма никаква конспирация с Бодуров, това е преценка на управлението, отстрана и на треньорите. Видяхте в Лудогорец един футболист беше в застой, а през вчерашния ден го видяхме на терена (Марселиньо). Може да изиска и да смени с различен клуб, само че аз имам вяра, че Бодуров ще остане в ЦСКА ", приключи Димитър Пенев.
efbet Лига 7 кръг, неделя 25 август  Дунав 18:00предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР