Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев коментира инцидентите на “Лаута”,

...
Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев коментира инцидентите на “Лаута”,
Коментари Харесай

Пената коментира боя на “Лаута”: Глобите са сурови, а за малко да бъде загубен и флагът за корнера

Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев разяснява случаите на “Лаута”, които прекъснаха за четвърт час мача сред “червените” и Локомотив Пловдив. Пред “Тема Спорт” Пената демонстрира феноменална памент, като напомня, че случилото се не е казус, само че в този момент му се е добило публичност поради тв излъчването.

“Всички помним един мач в Сандански преди десетина години. Тогава локомотивски почитатели нападнаха наши последователи, хвърляха камъни по време на мача, направиха зулуми. Махленски войни са това. Не изключвам и в този момент да е имало умишлена провокация. Всичко е допустимо. Добре, че въпреки всичко се размина с по-сериозни санкции за ЦСКА. Глобите са сурови, а за малко да бъде загубен и флагът за корнера…Дълги минути го подмятаха…Но може да бъде и по-зле”, споделя Пената.

Той е уверен, че “Българска армия” ще се изпълни за мача за Купата с Лудогорец и противникът ще бъде отстранен. Според него треньорът Стамен Белчев несъмнено е надхвърлил упованията, които е имало към него при назначението му преди година. Необективното съдийство обаче усилва напрежението върху него, като Пенев дава за образец анулирания гол в Пловдив. Според него това е провокация, а реферите би трябвало да си помислят за някаква граница.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР