Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев очевидно още е на

...
Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев очевидно още е на
Коментари Харесай

Чичо Пенчо: Търся хапче да си оправя главичката

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев явно още е на вълна тежки празнични софри. Стратега от Мировяне обаче следи зорко какво става във безконечния противник Левски. Пената си спомня и с горест за Иван Вуцов, който си отиде през предходната седмица.

“В клуба ни всичко е наред. В тима - също. Имаме добра конкуренция и всеки може да бъде сменен. Трябва да поглеждаме и към двора на Левски, с цел да знаем какво се случва. За мен е по-добре те да са мощни и да основават в допълнение конкуренция. Ние нямаме техните проблеми. При нас управлението е устойчиво, единствено би трябвало да се работи крепко ”, споделя Пената.

Той се стопира и в детайли на ролята на консултанта Люпко Петрович и взаимоотношението му с треньора Нестор Ел Маестро.

“Люпко ще даде повече самочувствие на играчите. С Ел Маестро е значимо да си разпределят коридорите и да се спогодят добре. Мисля, че няма да имат проблеми. Те се познават и отпреди. Ще се контролират един различен. Дали ще играем по-добър футбол е мъчно да се каже, тъй като всеки мач е друг. Ние, последователите, се радваме като има голове и положения. Като обърнеш страницата във вестника и ни видиш точките обаче, стартира да ти става терсене, да ти е неловко и търсиш хапче да ти се оправи главичката. Дано през пролетта да ни болят по-малко главите поради тима и да махнем хапчетата. Не стига, че гълтаме хапчета около живота - то не са високи цени, не е ток, вода, парни, ами и футболът да ни ядосва ”, приключва Пената.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР