Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев беше категоричен, че този

...
Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев беше категоричен, че този
Коментари Харесай

Димитър Пенев: Да застана аз да пазя? Този път ще отида в Кърджали

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев беше безапелационен, че този път ще отиде в Кърджали за мача на неговия тим против Арда за 1/8-финалите на Купата на България.

Преди броени дни стана ясно, че именитият треньор от близкото минало не е получил покана за звездния мач на участници от САЩ’94, по тази причина и не се появи на стадиона, макар че беше авансово оповестено наличието му.

След жребия за шампионата Димитър Пенев разяснява, че в този момент по обвързване ще се наложи на бъде на дуела. Съдбата отреди ЦСКА да гостува на Арда в идващия стадий за Купата на България.

„ Нали е чоп, който тим ни се падне, това е. Сериозни мачове. Виждаме, че множеството тимове са от елита. Все отново шампионатите към този момент вървят и в трите групи и са забавни, най-много за почитателите за забавни. Купата постоянно е била интересна”, показа Димитър Пенев.

„ Ще отида този път, нищо, че предишния път не ме поканиха. Ще отида в Кърджали, тъй като по обвързване играем за Купата на България.”

„ Не мога да разясня положението на тима. Във вашия отдел по какъв начин сте, във вашата работа? Футболни другари сме, огромни мачове сме играли и е обикновено да се поздравяваме и прегръщаме. Много рядко се случва в България да се поздравим, тъй като сме съперници? Решението за вратарите вие ще го тълкувате. Да отида на вратата да застана”, приключи Димитър Пенев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР