Почетният президент на - Христо Бонев, сподели мнението си за

...
Почетният президент на - Христо Бонев, сподели мнението си за
Коментари Харесай

Бонев: Вярвам, че можем да станем първи

Почетният президент на - Христо Бонев, показа мнението си за това има ли сили отборът му да направи освен това от място в тройката в края на сезона. Той разгласи, че националният тим на България би трябвало да започва със звездата на " смърфовете " Митко Илиев. Ето какво сподели той пред сътрудниците от " Тема спорт ":
" Впечатление от състав на ми направиха и. Футболисти, които имат всички качества за актуалния европейски футбол - експедитивност, импровизация, завършващ удар. На мача видях помощника на селекционера на националния тим Коце Видолов и за мен държавният отбор би трябвало да стартира с тях двамата и малко по-напред да е нашият. Това би трябвало да е основата на националния тим. Около нея да се гради.
Не знам дали Крушарски си мисли, че можем да станем първи, само че аз имам вяра. Моето предпочитание от рождения ден с всеки минал мач получава покритие. Ще бъда доста благополучен най-после, в случай че съумеем да гледаме всички тимове под нас. Знаете ли кое ме зарадва най-вече? Това, че тези млади треньори в щаба ни -, Георги Илиев, Стоян Колев и Йордан Юруков, работят извънредно добре ". efbet Лига 18 кръг, събота 20 февруари  Локомотив (Пловдив) 3:2краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР