Почетният председател на ДПС гласува в неделя рано сутринта в

...
Почетният председател на ДПС гласува в неделя рано сутринта в
Коментари Харесай

Ахмед Доган гласува с ескорт и охрана, и пусна хартиена бюлетина

Почетният ръководител на Движение за права и свободи гласоподава в неделя рано сутринта в 52 ОУ „ Цанко Церковски “ в Бояна на за 49-ия парламент на България.

Той дойде с лек автомобил Audi A8 и конвой от SUV Land Rover. С него имаше трима души с тип на охранители и още двама придружители. Този път Велислава Кръстева - дълготраен PR на Движение за права и свободи, която в последните месеци беше и шеф Комуникации в Народния спектакъл, не беше с Доган.

Почетният ръководител на Движение за права и свободи пусна хартиена бюлетина, като почете събралите се фоторепортери и театралничи за фотография, до момента в който пуска сгънатата бюлетина в урната.

В продължение на десетилетия Ахмед Доган беше охраняван от Националната работа за защита (НСО). След събитията от " Росенец " през лятото на 2020 година, защитата на почетния ръководител на Движение за права и свободи беше свалена. Въпреки настояванията на публицисти да схванат по формален път какъв брой е коствало пазенето на Доган от държавния орган - тази информация не беше предоставена от страна на НСО.

През 2023 година се навършват тъкмо 10 години, откогато Ахмед Доган не е ръководител на Движение за права и свободи.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР