Почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган даде вечеря-ифтар по

...
Почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган даде вечеря-ифтар по
Коментари Харесай

Почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган даде вечеря-ифтар по случай свещения месец Рамазан

Почетният ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган даде вечеря-ифтар по случай свещения месец Рамазан, оповестиха от партията.


На ифтара участваха ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, зам.-председателят на Движение за права и свободи и кмет на община Кърджали доктор инж. Хасан Азис, вицеконсулът на Република Турция в Пловдив Халид Ислям Таръ, регионалният ръководител на Движение за права и свободи Ресми Мурад, зам.- районният мюфтия Сурай Мустафа, някогашният основен мюфтия Фикри Сали, народните представители от кърджалийския многомандатен регион - Елван Гюркаш, Байрам Байрам, Адлен Шевкед, инж.Павлин Кръстев.


Ифтара почетоха още ръководителят на Младежко Движение за права и свободи и депутат от Хасково Сезгин Мехмед, народните представители Анджей Джандев (Смолян) и Осман Мурадов (Пазарджик), регионалният ръководител на Движение за права и свободи в Хасково Мехмед Атаман, кметът на община Минерални бани – Мюмюн Искендер, кметът на община Стамболово – Аднан Йълдъз, кметът на община Маджарово – Ерджан Юсуф.
На благотворителната вечеря бяха още учредители на партията в региона, репресирани и политзатворници, депутати от предходни мандати на Народното събрание, кметове на общини от региона, управленията на 7-те общински структури на Движение за права и свободи, представители на Женските и на Младежките общински структури на Движение за права и свободи, ръководители на Общински препоръки от региона, кметове на обитаеми места, членове и симпатизанти на партията.


Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ съобщи сърдечните поздрави на доктор Ахмед Доган към присъстващите.
„ Свещеният месец Рамазан е месецът, който ни учи на добрина, смирение, помилван, единодушие и състрадание. Поздравявам Ви с настъпващия празник Рамазан Байрам. Нека всички ваши дни да бъдат изпълнени с наслада, благополучие, светлина, с благополучие и благодат “, съобщи Мустафа Карадайъ.


Той благодари на присъстващите за постигнатите доста положителни изборни резултати на миналите парламентарни избори. „ Тази година в границите на Свещения месец Рамазан организирахме предварителни избори за пети следващ път за последните 2 години. За пети следващ път постигнахте доста добър триумф. Поздравявам Ви! “, съобщи водачът на Движение за права и свободи.


Зам.-председателят на Движение за права и свободи и кмет на община Кърджали доктор инж. Хасан Азис също честити на присъстващите настъпващия Рамазан Байрам. „ Месец Рамазан е месец за благотворителност, помилван, и за мъдрост. Пожелавам на всички на идния Рамазан Байрам здраве на фамилиите ви, благополучие и единение. Нека всички дружно да се помолим Всевишния да одобри постите, които предшестват празника в петък.
Честит празник, и благодаря за доверието! Кърджалийската организация на Движение за права и свободи реализира всички свои политически цели, които бяха сложени. В навечерието на огромния празник Рамазан Байрам още веднъж желая да подчертая, че Движение за права и свободи в Кърджали продължава да дава своя принос за единството на партията ни “, съобщи доктор инж. Хасан Азис.

 

От името на Областният съвет на Движение за права и свободи и от свое име ръководителят му Ресми Мурад изрече откровените си благодарности към присъстващите и на всички гласоподаватели на партията за мощната им поддръжка и доверие през миналите парламентарни избори.
„ Всички дружно на 2 април още веднъж спечелихме 4-ма народни представители! Спечелихме 47 500 гласа и постигнахме резултата, който си поставихме. Това е наш общ триумф! С този триумф нашата партия, нашият ръководител Мустафа Карадайъ ще ни води към по-добри дни и по-големи победи “, съобщи Ресми Мурад.
Молитва за благодат и здраве отслужи зам.-районният мюфтия Сурай Мустафа.
Почетният ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган даде вечеря-ифтар по случай свещения месец Рамазан и в Крумовград и в Руен.

 

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!     

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР