Почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган даде вечеря ифтар

...
Почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган даде вечеря ифтар
Коментари Харесай

Ахмед Доган даде ифтар без да присъства

Почетният ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган даде вечеря " ифтар " по случай свещения месец Рамазан, оповестяват на страницата на Движение за права и свободи в обществената мрежа " Facebook ". Публикацията е съпроводена с близо 30 фотоси, на които обаче не се вижда Ахмед Доган . Виждат се обаче плакати с лицето на Ахмед Доган, агитиращи за изборите на 2 април.

На ифтара участват ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, зам.-председателят на Движение за права и свободи и кмет на община Кърджали доктор инж. Хасан Азис, вицеконсулът на Република Турция в Пловдив Халид Ислям Таръ, регионалният ръководител на Движение за права и свободи Ресми Мурад, зам.- районният мюфтия Сурай Мустафа, някогашният основен мюфтия Фикри Сали, народните представители от кърджалийския многомандатен регион - Елван Гюркаш, Байрам Байрам, Адлен Шевкед, инж.Павлин Кръстев,

ръководителят на младежко Движение за права и свободи и депутат от Хасково Сезгин Мехмед, народните представители Анджей Джандев (Смолян) и Осман Мурадов (Пазарджик), регионалният ръководител на Движение за права и свободи в Хасково Мехмед Атаман, кметът на община Минерални бани - Мюмюн Искендер, кметът на община Стамболово - Аднан Йълдъз, кметът на община Маджарово - Ерджан Юсуф.

На благотворителната вечеря са още учредители на партията в региона, репресирани и политзатворници, депутати от предходни мандати на Народното събрание, кметове на общини от региона, управленията на 7-те общински структури на Движение за права и свободи, представители на Женските и на Младежките общински структури на Движение за права и свободи, ръководители на Общински препоръки от региона, кметове на обитаеми места, членове и симпатизанти на партията.

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ съобщи сърдечните поздрави на доктор Ахмед Доган към присъстващите.

" Свещеният месец Рамазан е месецът, който ни учи на добрина, смирение, помилван, единодушие и състрадание. Поздравявам Ви с настъпващия празник Рамазан Байрам. Нека всички ваши дни да бъдат изпълнени с наслада, благополучие, светлина, с благополучие и благодат ", съобщи Мустафа Карадайъ.

Той благодари на присъстващите за постигнатите доста положителни изборни резултати на миналите парламентарни избори. " Тази година в границите на Свещения месец Рамазан организирахме предварителни избори за пети следващ път за последните 2 години. За пети следващ път постигнахте доста добър триумф. Поздравявам Ви! ", съобщи водачът на Движение за права и свободи.

Зам.-председателят на Движение за права и свободи и кмет на община Кърджали доктор инж. Хасан Азис също честити на присъстващите настъпващия Рамазан Байрам.

От името на Областният съвет на Движение за права и свободи и от свое име ръководителят му Ресми Мурад изрече откровените си благодарности към присъстващите и на всички гласоподаватели на партията за мощната им поддръжка и доверие през миналите парламентарни избори.

Молитва за благодат и здраве отслужи зам.-районният мюфтия Сурай Мустафа.

Почетният ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган даде вечеря " ифтар " по случай свещения месец Рамазан и в Крумовград, и в Руен.
 Ахмед Доган гласоподава: Не вземам участие в политиката
Ахмед Доган гласоподава: Не вземам участие в политиката

По традиция той резервира мълчание
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР