Почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган даде вечеря-ифтар в

...
Почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган даде вечеря-ифтар в
Коментари Харесай

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган даде вечеря-ифтар по случай свещения месец Рамазан

Почетният ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган даде вечеря-ифтар в Кърджали по случай свещения месец Рамазан, оповестиха от партията на своя уебсайт.

На ифтара участваха ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, зам.-председателят на Движение за права и свободи и кмет на община Кърджали доктор инж. Хасан Азис, вицеконсулът на Република Турция в Пловдив Халид Ислям Таръ, регионалният ръководител на Движение за права и свободи Ресми Мурад, зам.- районният мюфтия Сурай Мустафа, някогашният основен мюфтия Фикри Сали, народните представители от кърджалийския многомандатен регион - Елван Гюркаш, Байрам Байрам, Адлен Шевкед, инж. Павлин Кръстев.

Ифтара почетоха още ръководителят на Младежко Движение за права и свободи и депутат от Хасково Сезгин Мехмед, народните представители Анджей Джандев (Смолян) и Осман Мурадов (Пазарджик), регионалният ръководител на Движение за права и свободи в Хасково Мехмед Атаман, кметът на община Минерални бани – Мюмюн Искендер, кметът на община Стамболово – Аднан Йълдъз, кметът на община Маджарово – Ерджан Юсуф.



На благотворителната вечеря бяха още учредители на партията в региона, репресирани и политзатворници, някогашният регионален ръководител на Движение за права и свободи Бахри Юмер, депутати от предходни парламенти, кметове на общини от региона, управленията на седемте общински структури на Движение за права и свободи, представители на женските и на младежките общински структури на Движение за права и свободи, ръководители на общински препоръки от региона, кметове на обитаеми места, членове и симпатизанти на партията.

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ съобщи сърдечните поздрави на доктор Ахмед Доган към присъстващите.
„ Свещеният месец Рамазан е месецът, който ни учи на добрина, смирение, помилван, единодушие и състрадание. Поздравявам Ви с настъпващия празник Рамазан байрам. Нека всички ваши дни да бъдат изпълнени с наслада, благополучие, светлина, с благополучие и благодат “, съобщи Мустафа Карадайъ, представен в известието.



Той благодари на присъстващите за постигнатите доста положителни изборни резултати на миналите парламентарни избори. „ Тази година в границите на Свещения месец Рамазан организирахме предварителни избори за пети следващ път за последните две години. За пети следващ път постигнахте доста добър триумф. Поздравявам ви! “, съобщи водачът на Движение за права и свободи.

Зам.-председателят на Движение за права и свободи и кмет на община Кърджали доктор инж. Хасан Азис също честити на присъстващите настъпващия Рамазан байрам. „ Месец Рамазан е месец за благотворителност, помилван, и за мъдрост. Пожелавам на всички на идния Рамазан байрам здраве на фамилиите ви, благополучие и единение. Нека всички дружно да се помолим Всевишният да одобри постите, които предшестват празника в петък. Честит празник, и благодаря за доверието! ", съобщи Хасан Азис. Той означи, че кърджалийската организация на Движение за права и свободи е постигнала всички сложени политически цели. В навечерието на огромния празник Рамазан байрам още веднъж желая да подчертая, че Движение за права и свободи в Кърджали продължава да дава своя принос за единството на партията ни, сподели Хасан Азис.

От името на Областният съвет на Движение за права и свободи и от свое име ръководителят му Ресми Мурад изрече откровените си благодарности към присъстващите и на всички гласоподаватели на партията за мощната им поддръжка и доверие през миналите парламентарни избори.

„ Всички дружно на 2 април още веднъж спечелихме четирима народни представители. Спечелихме 47 500 гласа и постигнахме резултата, който си поставихме. Това е наш общ триумф! С този триумф нашата партия, нашият ръководител Мустафа Карадайъ ще ни води към по-добри дни и по-големи победи “, съобщи Ресми Мурад, представен в известието.

Молитва за благодат и здраве отслужи зам.-районният мюфтия Сурай Мустафа.

Почетният ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган даде вечеря-ифтар също в Крумовград и в Руен, оповестиха от пресцентъра на партията.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР