Почетният председател на ДПС Ахмед Доган ще бъде поканен на

...
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган ще бъде поканен на
Коментари Харесай

Канят на изслушване Доган в парламентарната комисията за Росенец

Почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган ще бъде поканен на чуване на идващото съвещание на краткотрайната парламентарна комисия за изясняване на обстоятелствата и събитията по отношение на незаконосъобразни дейности и бездействия на способените органи на територията на Лесопарк "Росенец ".

Предложението за чуване направи ръководителят на комисията Калоян Янков. Хамид Хамид от Движение за права и свободи възрази на предлагането, като означи, че има документи за парцелите в Лесопарк "Росенец ", само че предлагането беше признато. По думите на Хамид съвещанието е "едно предизборно шоу на сътрудниците, които на гърба на господин Доган желаят да станат отново депутати ". Според него не е имало кворум, по тази причина решението не е годно.

Базата в Лесопарк "Росенец " е била употребена от 2016 година по четири месеца годишно до 2020 година от почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, заяви по-рано за медиите Калоян Янков, след чуване на началника на НСО ген. Емил Тонев.

Директорът на ДНСК Арх. Влади Калинов, който също беше изслушан от комисията, разяснява пред медиите, че ДНСК е направила инспекция за постройките в Лесопарк "Росенец ", като за резултатите са известени всички държавни органи, имащи отношение.

"Там има единствено два обекта, от категорията на ДНСК, всичко останало е от категорията на общинската администрация. Осемнайсет обекта, от които за четири е открито съществуването на строителни бумаги, три не са въведени в употреба, четвъртият е трафопост. ", сподели арх. Влади Калинов като добави, че за два от обектите има данни за държавно приемане на Акт 16.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР