Почетният председател на ДПС Ахмед Доган се появи на протеста

...
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган се появи на протеста
Коментари Харесай

Ахмед Доган се появи на протеста срещу ареста на Джейхан Ибрямов

Почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган се появи на митинга в Триъгълника на властта против ареста на Джейхан Ибрямов.

„ Давам клетва пред вас, че ще направя това предизвикателство наша мощ. Наш дълг е да защитим демокрацията и справедливостта. Това ни е съществена цел, те са нарушени “, съобщи Доган.

 Оранжев код за интензивни превалявания в 10 области в събота България 3 мин. Оранжев код за интензивни превалявания в 10 области в събота  Явор Стефанов е новият общоприет шеф на Кока-Кола ХБК България Съдържание от партньори 3 мин. Явор Стефанов е новият общоприет шеф на Кока-Кола ХБК България  Моторист умря при конфликт на пътя Добрич-Варна, придвижването е затруднено България 2 мин. Моторист умря при конфликт на пътя Добрич-Варна, придвижването е затруднено  Старият или новият автомобил е по-надежден съгласно българина? Тази събота и неделя 2 мин. Старият или новият автомобил е по-надежден съгласно българина?  Доналд Тръмп: Иранските нуклеарни уреди би трябвало да бъдат ударени Светът 2 мин. Доналд Тръмп: Иранските нуклеарни уреди би трябвало да бъдат ударени  На пазар в Северна Македония: Колко ще ни костват съществени хранителни артикули? Тази събота и неделя 3 мин. На пазар в Северна Македония: Колко ще ни костват съществени хранителни артикули?  Първите българи, изведени от Ливан със съдействието на Канада, се прибраха наред България 2 мин. Първите българи, изведени от Ливан със съдействието на Канада, се прибраха наред  Оранжев код за интензивни превалявания в 10 области в събота България 3 мин. Оранжев код за интензивни превалявания в 10 области в събота  Явор Стефанов е новият общоприет шеф на Кока-Кола ХБК България Съдържание от партньори 3 мин. Явор Стефанов е новият общоприет шеф на Кока-Кола ХБК България  Моторист умря при конфликт на пътя Добрич-Варна, придвижването е затруднено България 2 мин. Моторист умря при конфликт на пътя Добрич-Варна, придвижването е затруднено  Старият или новият автомобил е по-надежден съгласно българина? Тази събота и неделя 2 мин. Старият или новият автомобил е по-надежден съгласно българина?  Доналд Тръмп: Иранските нуклеарни уреди би трябвало да бъдат ударени Светът 2 мин. Доналд Тръмп: Иранските нуклеарни уреди би трябвало да бъдат ударени  На пазар в Северна Македония: Колко ще ни костват съществени хранителни артикули? Тази събота и неделя 3 мин. На пазар в Северна Македония: Колко ще ни костват съществени хранителни артикули?  Първите българи, изведени от Ливан със съдействието на Канада, се прибраха наред България 2 мин. Първите българи, изведени от Ливан със съдействието на Канада, се прибраха наред

Съдът би трябвало да реши през днешния ден дали да остави Джейхан Ибрямов за непрекъснато в ареста.

Държавното обвиняване изиска делото да се гледа на закрито съвещание с претекст, че в материалите по делото има класифицирана информация.

Съдът се съгласи, че част от материалите съдържат информация, която визира националната сигурност и закри съвещанието. Защитата не възрази.

 Протест - Ахмед Доган Снимка: btvnovinite.bg

Протестът на Движение за права и свободи от фракцията на Доган се реалокира пред Съдебната палата.

Кандидат-депутатът и депутат в 50-ото Народно заседание беше задържан на 2 октомври, откакто КОНПИ организира акция в негови парцели и иззе белязани пари.

Той  беше арестуван за 72 часа , откакто от ЦИК (като претендент за депутата) и Народното събрание (като депутат в 50-ото НС) смъкнаха имунитетите му.

Съпругата на Джейхан Ибрямов - Биршен, разгласи гладна стачка до освобождението му. По думите ѝ съпругът ѝ е споделил, че това е инсценировка и се случва, тъй като фамилията поддържа Ахмед Доган.

Последвайте ни за още настоящи вести   в   Гугъл News Showcase

Последвайте btvnovinite.bg във   VIBER

Последвайте btvnovinite.bg в INSTAGRAM

Последвайте btvnovinite.bg във FACEBOOK

Очаквайте детайлности!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР