Почетният председател на ДПС Ахмед Доган може да се върне

...
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган може да се върне
Коментари Харесай

Ахмед Доган може да се върне в политиката, твърдят анализатори

Почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган може да се върне в дейната политика. Това съобщи пред bTV най-близкият другар на Доган проф. Димитър Тадаръков.
Според Тадаръков присъединяване на Доган в съвещанието на управлението на Движение за права и свободи по тематиката " Вот на съмнение " може да се пояснява по няколко метода. По думите му това може да остане един изолиран акт, само че може и преплитането на страната и ръководещата партия да върнат Доган в дейната политика.

Според Тадаръков съществуването на така наречен " гейтове " в България са красноречиви, че у нас се виждат първи проблясъци на тирания , а Ахмед Доган не обичал диктатурата. " Не я обичаше по време на комунизма, няма по какъв начин да я обича и в случай че се появи в този момент ", изясни той и добави, че диктатурата се вижда точно при сливането на партийната политика на ГЕРБ с държавната власт.

 Главчев е безапелационен, че вотът на съмнение ще се отхвърли
Главчев е безапелационен, че вотът на съмнение ще се отхвърли

Наистина първоначално споделиха корупция, която тематика малко не приляга на Българска социалистическа партия, разяснява ръководителят на Народно събрание

Относно тематиката " Вот на съмнение " Тадаръков изясни, че Движение за права и свободи е посочило поредност, откакто от самото началото е декларирало позицията си, че няма да застане зад държавно управление с присъединяване на националистите от " Обединени патриоти ".

Стана ясно и че партията няма да поддържа различния план за бюджет 2018 на Българска социалистическа партия. " Моето професионално мнение е, че това е един социалистически бюджет - на всекиго по нещо без никакво развиване ", съобщи изрично Тадаръков.

Тадаръков изясни още, че през годините Доган е бил разбиран неправилно. По думите му така наречен " обръчи от компании " и " разпределянето на порциите " не са сравними с " непрекъснатите роднински участия в публичните поръчки " у нас . Той също попита иронично за какво не е получил нито една социална поръчка до момента в който Доган е бил част от ръководството на страната.

 Движение за права и свободи поемат корав курс към премахване на националистите от властта Обновена
Движение за права и свободи поемат корав курс към премахване на националистите от властта

Преформатирането е наложително и неизбежно, отсече Мустафа Карадайъ

Въпреки персоналното мнение на Тадаръков, че е по-добре държавното управление да се задържи на власт, зам.-председателят на Народното събрание Нигяр Джафер съобщи пред Българска национална телевизия, че Движение за права и свободи ще поддържа вота на съмнение към държавното управление на ГЕРБ и патриотите .
Според Джафер тази седмица управлението на партията ще разиска тематиката, само че по нейно мнение секторите " Сигурност " и " Здравеопазване " постоянно са " плачели за избор на съмнение ".

Според Джафер рецесията в бранш " опазване на здравето " се е задълбочила и сега се намираме в невъзможност. По думите ѝ единствено един човек знаел кой ще бъде бъдещият министър, било допустимо и той да не е здравно лице.

 Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и
Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и " Воля " беседват за избор на съмнение

15 милиарда лева потъват в корупция годишно съгласно сигнал до Нинова

Джафер разяснява и държавния план за Бюджет 2018. Според нея това е " бюджет на отсрочената промяна ", с който ръководещите се пробват да си обезпечат повече успокоение. " Нито пациентите ще получат по-качествено опазване на здравето, нито работещите ще получат по-добро възнаграждение ", добави тя.

 Борисов упрекна Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и
Борисов упрекна Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и " Воля " в национална безнаказаност поради вота на съмнение

" Защо избират подобен миг? "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР