Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е далеч от сараите,

...
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е далеч от сараите,
Коментари Харесай

Илхан Андай: Ахмед Доган е далеч от сараите, като се намира в база на Рамадан Аталай в Пампорово

Почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган е надалеч от сараите, като се намира в база на Рамадан Аталай в Пампорово. Това съобщи пред BTV „ Тази заран " притежателят на уеб страницата " Родопи24 " Илхан Андай. Добави, че въпросният парцел е благосъстоятелност на компании, евентуално регистрирани в офшорни зони, само че хората го знаят като парцел на семейство Аталай.

Припомни, че парцелът е попадал в полезрението на прокуратурата, в интервала когато аграрни министър беше Мирослав Найденов, обявил за заменки, правени на правилото „ кон за кокошка ". По думите на Андай хората на Делян Пеевски са знаели къде е Доган, защото „ и в двата лагера има сътрудници ".

Андай съобщи, че Доган е в провал като предприемач, парите са свършили и по тази причина има раздразнителност и у Данаил Папазов, с който до неотдавна бяха съдружници в Топлоелектрическа централа Варна.

По думите на Андай е значимо управляващите да открият от кое място са парите, с които са издигнати сараите, населявани от Доган, защото това е порочна скица за асимилиране на пари през властта. Добави, че кръг от предприемачи е имал по-лесен достъп до сараите от партийните деятели. Темите вътре пък били свързани с пари, а не с етнос и политика. Данаил Папазов пък в този момент си взимал собствеността.

Въпреки че през целия диалог Андай говореше против крилото на Ахмед Доган в Движение за права и свободи, той съобщи, че е виждал Делян Пеевски един път - в Кърджали преди предпоследните избори. Говорили си 2 минути. Веднъж виждал и Ахмед Доган - при посещаване в Турция, когато схванал, че в страната желаят Движение за права и свободи отпред с различен водач.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР