Почетният председател Ахмед Доган се появи на XI националната конференция

...
Почетният председател Ахмед Доган се появи на XI националната конференция
Коментари Харесай

Доган се появи на конференцията на ДПС

Почетният ръководител Ахмед Доган се появи на XI националната конференция на Движение за права и свободи.

Това може да се смята за изненада, защото доближени до придвижването медии пускаха версията, че той единствено ще насочи документално обръщение.

Очаква се през днешния ден да бъдат определени - под негова повеля, двама съпредседатели Делян Пеевски и Джевдет Чакъров.

Засега изказвания на Сокола не се плануват.

Сред гостите имаше единствено трима представители на парламентарни партии - Даниел Митов и Теменужка Петкова (ГЕРБ) и Драгомир Стойнев (БСП).

Очаквайте поробности.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР