Почетният консул на Русия в Пловдив Георги Гергов призна, че

...
Почетният консул на Русия в Пловдив Георги Гергов призна, че
Коментари Харесай

Гергов пусна бюлетина за Путин

Почетният консул на Русия в Пловдив Георги Гергов призна, че е пуснал бюлетина за Владимир Путин.

Областният водач на Българска социалистическа партия е с двойно поданство и тъкмо в 13,05 часа гласоподава на изборите за съветски президент в някогашния клуб "Берьозка " на ул. "Иван Вазов " 25. Той дойде с черен мерцедес с дипломатически номера, дружно с съветския дипломат Анаталой Макаров, оповестиха "24 часа " и Марица.бг.

Двамата минаха около спонтанния пазар, на който се предлагаха съветска водка "Белое Березка " за 30 лева бутилката, бурканчета с шпроти и пастет от сьомга за по 5 лв., пирожки по 1,50, шоколади "Победа " за 3 лв., съветски бонбони, черен самун с масло и хайвер и куп други лакомства. На сцената пък звучаха частушки.

Гергов подаде съветския си паспорт, вписаха го и влезе в тъмната стаичка, на чийто пердета беше гербът с двуглавия орел на Русия. След като пусна бюлетината, той се прекръсти.

"Християнин съм ", отговори индивидът с българско и съветско поданство и съобщи, че е дал гласа си за бъдещето на Русия и нейния народ. Поредните несполучливи интриги назова той обвиняванията на Англия към Русия по отношение на отравянето на Сергей Скрипал.

"10 дни преди президентските избори извадиха този компромат. Говорят за народна власт, а правят недемократични неща. Времето ще оцени какво е Русия и кой крив, кой прав ", сподели Гергов. Попитан къде е повече сърцето му - в България, или в Русия, той отговори, че е доста мъчно да каже. Един руснак можел по един метод да изрича мненията си, а за човек с двойно поданство като него било по-сложно, изключително когато живее в страна член на Европейски Съюз.

"Никъде не се живее елементарно. Навсякъде е комплицирано и динамично. Има проблеми, само че има и хубави неща ", сподели той. И предложи на всеки да отиде и види какъв брой е изменена Русия и то освен в Москва, а до Далечния Изток.

"Не съм склонен с оценката, че Путин е доживотен президент. Търси се индивидът, а той е открит. Защо би трябвало да откриваме топлата вода. Ето, без да желая, ви споделих за кой съм дал своя вот ", приключи Гергов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР