Почетино: Разочарован съм от липсата на трансфериМениджърът на Тотнъм Маурисио

...
Почетино: Разочарован съм от липсата на трансфериМениджърът на Тотнъм Маурисио
Коментари Харесай

Почетино: Разочарован съм от липсата на трансфери

Почетино: Разочарован съм от неналичието на прехвърляния
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино съобщи, че е отчаян от неналичието на нови футболисти в тима през зимния трансферен прозорец, само че даде обещание, че отборът ще продължи да се бори да приключи на най-хубавата допустима позиция в класирането.,,Шпорите “ се трансфораха в първият тим в ерата на Висшата лига, който не подписа с нито един състезател в два поредни трансферни прозореца, само че все пак лондончани са на трето място в таблицата зад Ливърпул и Манчестър Сити преди домакинския мач с Нюкасъл в събота.

,,Разбира се, че желаех да подсиля състава, само че в случай че не можем да подпишем с някого, би трябвало да се придържам към плана на клуба “, показа аржентинският експерт на конференцията преди мача със,,свраките “. Разочарован съм от неналичието на прехвърляния, тъй като се намираме в отлична позиция и, може би, благодарение на други играчи ще премахнем оправданието, че не сме сериозен кандидат за купата. Но ние сме близо и ще се борим да приключим на оптимално най-високо място в крайното класиране “, добави той.

Тотнъм бе свързван с привличането на Миши Батшуай в последния ден на трансферния прозорец, само че 25-годишният нападател се причисли чартърен към Кристъл Палас. Почетино отхвърли да разяснява случилото се с Батшуай, като загатна, че ще разреши на холандския нападател Винсент Янсен да се завърне в първия състав, откакто не съумя да реализира трансфер в различен тим.

Янсен, който пристигна в Тотнъм през 2016, тренира с тима под 23 години.,,Той ще бъде замесен в първия състав от през днешния ден, като ще получи своя късмет “, съобщи аржентинският управител.,,Той не бе в нашите проекти, само че прехвърлянето му се провали. След като това не се реализира, ще се опитаме да му помогнем да се завърне в тима “, приключи той. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР