Почерпка в кафене в Херсон между руски войници и офицери

...
Почерпка в кафене в Херсон между руски войници и офицери
Коментари Харесай

Войници и офицери от ФСБ се напиха в Херсон и се стреляха. Трима убити -

Почерпка в кафене в Херсон сред съветски бойци и офицери от ФСБ в кафене в Херсон е приключила с три натрупа. Това съобщи Yahoo News. Медията публикува доклад на военния следствен отдел на Следствения комитет на Черноморския флот на Русия. Случката е от 17 юни.

Двама съветски военнослужещи - сержант Сергей Обухов и младши сержант Игор Судин, както и четирима офицери от съветската Федерална работа за сигурност - Игор Якубински, Сергей Привалов, както и подполковник Дмитрий Бородин и неназован офицер от съветските специфични служби (избягал след конфликта) са използвали внушително количество водка, след което са заформили зрелищен екшън в заведение  във краткотрайно окупирания украински град.

Историята, както отбелязва Yahoo News, демонстрира неналичието на дисциплинираност и подчиненост измежду членовете на окупационния контингент.

В отчета се споделя, че на 17 юни Обухов и Судин и група от четирима чиновници на ФСБ " прекарват времето си в пиянство на алкохол " в кафене, намиращо се наоколо до дом № 1 на улица " Ушаков " на брега на Днепър (вероятно става дума за бул. " Ушаков " ).

В документа, оповестен от уеб страницата, заведението, в което е станала престрелката се нарича  " Food Fuel ". От отчета не излиза наяве въз основа на чии показания е направен.

Според документа двама чиновници на ФСБ към 20:00 ч. създали забележка на Обухов, че пиел алкохол във военна униформа, а също така бил в кафенето с оръжие. В отговор към този момент порядъчно почерпеният Обухов " изразил недоволството си ". Той почнал да стреля по пода с револвер, а Привалов се опитал да му отнеме оръжието.

Судин, който стоял зад Обухов, решил да помогне на бойния си приятел. Той разкрил огън с калашника, а офицерите от ФСБ Привалов и Якубински почнали да стрелят по сержантите. По време на престрелката Обухов, Привалов и Якубински са убити и умират на място, а Бородин и Судин са откарани в болница с разнообразни по тежест рани. Неназованият чиновник на ФСБ е избягал от мястото на случая.

На втория ден след стрелбата, на 19 юни, е формирано наказателно дело, по което Судин е обвинен.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР