Почерпен шофьор е арестуван, след като паднал в колата си

...
Почерпен шофьор е арестуван, след като паднал в колата си
Коментари Харесай

След гонка със 170 км/ч: Шофьор и спътничката му паднаха в изкоп

Почерпен водач е задържан, откакто паднал в колата си в бездънен трап на пловдивска улица. Автомобилът се е приземил по таван. Водачът и спътничката му по знамение са се отървали единствено с охлузвания.

До този резултат се стигнало след луда гонка на въпросния водач с полицията. Минути след среднощ автопатрул подал сигнал за прекъсване на возилото в с. Труд. Мъжът зад кормилото обаче не се подчинил и траял в посока Пловдив, преследван от полицията. Според катаджиите е карал с близо 170 км/ч.

В Пловдив гонката траяла. Колата минала на червен светофар на кръстовище и навлязла в заварден сектор с ремонт, обозначен със съответните знаци, написа plovdiv24.bg. Нарушителят изгубил надзор и пропаднал в изкопа.

Той е 62-годишен, престъпно проявен. Дрегерът е отчел 1, 38 промила алкохол в кръвта. На лидера и спътничката му е оказана здравна помощ.

„ Шофьорът има брошура от 40 години, като до момента единствено два пъти е наказван – за неносене на колан и превишена скорост “, обясниха от пловдивския КАТ. Униформените допълват, че е изкарал огромен шанс, защото при тази висока скорост той и дамата до него са можели да загинат.

В момента лидерът камикадзе е арестуван за 24 часа. Не е дал разумни пояснения за държанието си. Разследващите считат, че е желал да избяга, с цел да прикрие използването на алкохол.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР