Почернената племенница на Гала, която живееше с родителите си и

...
Почернената племенница на Гала, която живееше с родителите си и
Коментари Харесай

Почернената племенница на Гала реши да се прибере у нас след трагедията

Почернената племенница на Гала, която живееше с родителите си и брат си в Америка, се е прибрала у нас.

``
реклама

Мария Пенева претърпя ужасяващ потрес преди година, когато брат й Георги бе убит от служител на реда на юношески ваучър. Георги и Мария са деца на брата на Гала - Петър Пенев, който от доста години живее в Съединени американски щати, написа " Хотнюз ".

" Бях събудена в 2 ч. през нощта на 11 декември от звъна на телефона. Полицай ми сподели, че моят брат Джордж, прочут на по-голямата част от Бъфало като Пенев, е бил прострелян четири пъти в гърдите от служител на реда от град Фредония в понеделник, 10 декември в 1.30 ч. Полицаят няма да бъде упрекнат в нищо. Джордж имаше най-голямото сърце още от дребен. Той обичаше нашата братовчедка Мари (това е името на дъщерята на Гала - бел. ред.) толкоз доста, че когато родителите ни му споделили, че ще има дребна сестричка, той бил толкоз разчувствуван, че настоял да кръстят и мен Мари ", описа тогава за нещастието Мария Пенева.

От полицията в Бъфало оповестиха, че на 10 декември униформени чиновници се отзовали на сигнал от жители. В къща на ул. " Либърти " в банята на втория етаж се бил барикадирал млад мъж. Когато той излязъл от къщата и тръгнал против служителите на реда, размахвайки нож, те видели, че по тялото му има прорезни рани. Младият мъж атакувал служителите на реда, при което единият от тях - с над 15-годишен стаж, му извикал на спре. След неподчинението му, служителят на реда стрелял и умъртвил на място Георги.

Новината накара Гала и Стефан незабавно да поемат към Америка и няколко дни водещата на „ На кафе ” не бе на екран предходната година. Трагедията предиздвикала Мария Пенев да премисли живота си и да се върне в България. Тя черпи сили в тези сложни месеци от Гала и Мари, както и от баба си. Четирите дами си провеждат събирания по женски и водещата, и майка й даже се съгласяват да играят ролеви игри, с цел да издигнат настроението на почерненото момиче.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР