Почернен баща приветства новината, че дъщеря му е била убита

...
Почернен баща приветства новината, че дъщеря му е била убита
Коментари Харесай

Покрусен баща в Израел разбира, че 8-годишната му дъщеря е убита и се усмихва-Радвам се, че са я убили!-Снимка

Почернен татко приветства новината, че щерка му е била убита от терористите от Хамас – тъй като да бъдеш взет за пленник е „ по-лошо от гибелта “, написа в. „ Сън “.

Томас Хенд разкри, че е чакал два агонизиращи дни, с цел да разбере, че 8-годишната му щерка Емили е била убита от терористите, откакто те нахлуха в техния кибуц в събота.

В сърцераздирателно изявление, унищоженият ирландски татко се разплака, когато си спомни момента, в който разбра, че тялото на щерка му е открито.

Той сподели пред CNN : „ Казаха, че намерихме Емили, тя е мъртва. „ И аз споделих „ да! “ Отговорих с „ да “ и се усмихнах, тъй като това е най-хубавата вест от опциите, които знаех.

„ Това беше най-хубавата вест от опциите, които познавах…

най-хубавата опция, на която се надявах. “

Емили беше отседнала с другар в близката къща в кибуца Беери, когато палестински бойци нападнаха и избиха минимум 100 израелци.

Хенд сподели, че целият град е бил затиснат от мощна пукотевица през цялата събота и той е нямал визия къде се намира детето му.

На израелските отбранителни сили лиши над осем часа, с цел да прочистят града от терористите в неделя, като борбите с тях се водеха от врата на врата.

Това беше един от последните кибуци, освободени от Хамас, и не беше разгласен за безвреден за влизане от външни лица до вторник.

Описвайки агонизиращото двудневно очакване да бъде избавена, Хенд сподели, че новината за гибелта на Емили е пристигнала като „ благословия “.

„ Тя беше или мъртва, или в Газа, и в случай че знаете нещо за това, което вършат на хората в Газа, това е по-лошо от гибелта.

„ Начинът, по който се отнасят с теб, нямаше да имат храна, нямаше да имат вода, натъпкват те в една стая цялостна с хора и единствено Бог знае какъв брой са там те.

„ Живееш в смут всяка минута, час, ден. Може да те държат в плен години напред. Така че гибелта беше благословия.

„ Абсолютна благословия “, добави той.

Бащата направи покъртителната изповед за кончината на детето си, откакто израелски войници откриха подиуми на неизразим смут в Кфар Аза  – кибуц покрай границата с Газа, който беше унищожен от бойци на Хамас .

Израелските сили поеха назад контрола над обсадения град във вторник и бяха принудени да извадят телата на минимум 40 бебета и деца – някои бяха открити обезглавени, твърди Израел.

Бойци на Хамас, въоръжени с револвери, гранати и ножове, убиха цели фамилии в леглата им рано сутринта в събота, откакто нахлуха през границата.

Докато Израел се вълнува от новините за ужаса, министър председателят Бенямин Нетаняху съобщи, че „ Хамас е по-лош от ИДИЛ “.

„ Всеки член на Хамас е мъртъв човек “, изригна той.

Докато кървавият спор навлиза в шестия си ден, Израел приготвя силите си на границата за пълномащабно навлизане в Газа и образува ексклузивен военновременен кабинет.

Повече от 2400 души бяха убити, откакто  палестинските екстремисти проведоха изненадващо тристранно нападение  по суша, въздух и море рано сутринта в събота.

Това беше най-смъртоносната офанзива в 75-годишната история на Израел, когато въоръжени мъже вилняха из градове и даже през музикален фестивал, убивайки над хиляда и вземайки минимум 150 заложници в Газа.

Съобщава се, че заложниците са държани като  живи щитове в тунели, жилищни сгради  и военни бази, с цел да възпират израелските офанзиви.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР