Побойникът ще премине в самостоятелна форма на обучение и ще

...
Побойникът ще премине в самостоятелна форма на обучение и ще
Коментари Харесай

Спортното училище в Русе наказа Джан Махмуд

Побойникът ще премине в независима форма на образование и ще бъде изключен от олимпийското звено

Училищната комисия за предварителна защита на противообществените прояви наказа дванадесетокласника от спортното учебно заведение в Русе, който беше арестуван през вчерашния ден поради случаите на проявено принуждение.

„ Педагогическият съвет на Спортно учебно заведение „ Майор Атанас Узунов “ остро порицава постъпките на Д.М. и на свое изключително заседение реши:

Поради тежестта на противообществените му прояви постанова най-тежката глоба по закона на ЗПУО – пренасяне от дневна в независима форма на образование, и изключване от олимпийското звено.

Предприемат се ограничения за предварителна защита на противообществените прояви да се изнесат лекции и беседи от Комисията за битка с противообществените прояви към Община Русе и Детска педагогическа стая към Второ районно управление (на МВР) по паралелки “, гласи решението.

Според пълномощията на комисията, като наказване за държанието му, Джан Махмуд ще премине в независима форма на образование и ще бъде изключен от олимпийското звено, защото треньорите по кану-каяк не го желаят в никой клуб, съобщи БГНЕС.

По думите на ръководителя на учебната комисия Гергана Неделчева, която е и преподавател по география, младежът е учил самостоятелно, само че от началото на тази година се е върнал в дневна форма на образование, най-вероятно тъй като му е мъчно да се приготвя независимо за държавните зрелостни изпити.

Сега, с решението на комисията, го връщат в самостоятелна форма на образование като наказване за проявената от него експанзия.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР