Побойникът от Фермат Иван Милин има само основно образование, но

...
Побойникът от Фермат Иван Милин има само основно образование, но
Коментари Харесай

Побойникът Иван Милин няма средно образование

Побойникът от Фермат Иван Милин има единствено главно обучение, само че за сметка на това е със сериозен стаж в престъпните летописи, разбра HotArena.

Въпреки това няма нито една присъда и даже върти три кръчми по морето. Той беше позорно изпъден от шоуто, откакто разигра грозна сцена при чорбаджиите. Подразнен от забележка на Елизабет Илчева , че не си чисти тоалетната и нежеланието й да се сдобри с него по-късно, той й удари пестник, който се отпечата върху бузата й. 

Заради това продуцентите на шоуто Иван и Андрей взеха решение да го отстранят от формата. " Има доста хора с благоприятни условия и пари като Иван Милин. Но има и една доста дебела разграничителна линия и тя се назовава експанзия и то физическа експанзия към жена. И в нак-консервативния, и в най-либералния свят тази линия не трябва да се минава. Това е позицията на цялата продукция ", разгласи Андрей Арнаудов.

" Много хора гледат Фермата, тъй като пропагандираме избрани полезности. Смятам, че изискуем на всички дами, които са преодолели принуждение, а и на всички вас, да се разделим с Иван Милин. Това е наше решение, наша отговорност и наше право, записано е даже в контракта му. Решението ни е дефинитивно ".

" Поемам си отговорността, аз съм мъж, отговорен съм ", бяха последните думи на Милин в шоуто, предават от Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР