Побоят е станал късно снощи в района на моста на

...
Побоят е станал късно снощи в района на моста на
Коментари Харесай

ВМРО с остра реакция за ромския побой над горски

Побоят е станал късно нощес в региона на моста на река Стряма край град Баня. Служителите на горското стопанство са правили инспекция за противозаконна сеч, когато са нападнати от към 40 роми от близката махала, въоръжени с колове и камъни .

Трима чиновници на Горското стопанство в Хисаря са потърпевши. Единият държавен чиновник, който е на към 30-годишна възраст, е със счупена на две места ръка. Друг е със счупена скула и хематоми по главата, а третият е настанен за лекуване в пловдивска болница. Полицията търси нападателите.

Заради случая Светлозар Янков ще внесе запитване до кмета на община Карлово за изясняване статута на ромското гето в град Баня и с гледище за незабавното му унищожаване, оповестиха от Вътрешна македонска революционна организация.

"Това е тихата война, в която роми избиват българи, до момента в който вторите приказват за приемливост, всички останали си забиват главата в пясъка. Битов случай ще го нарекат, някой въпреки всичко ще отнесе някаква минимална присъда... и какво? Жертвите на тази война няма да се вдигнат от гробовете, те ще се усилват, а ние ще сме в дълбока заспалост. Синдромът на сварената жаба е в действителност синдром на избиваните българи .

Сега БХК даже могат да скочат против горските стражари, тъй като са си разрешили да попречват представители на безнаказания етнос. Могат да осъдят страната, в случай че въпреки всичко си свърши съответно работата в напълно противозаконното гето на гр. Баня. Ако не се съвземем от будната кома, в случай че страната ни не смени курса, просто ще чакаме идващите жертви, ще палим свещи и ще дописваме листата ", разяснява водачът на Вътрешна македонска революционна организация в Карлово.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР