Побой с метални палки на АМ Хемус. Случката се разиграва

...
Побой с метални палки на АМ Хемус. Случката се разиграва
Коментари Харесай

Нов случай на бой с палка на пътя

Побой с железни палки на Автомагистрала " Хемус ". Случката се разиграва при тунела " Топли дол " на 10 декември.
Пострадалият Ганчо Ганев описа пред Нова телевизия, че е бил по работа, карал е бус, само че е аварирал към 66-ти километра. Наблизо имало паркинг, само че бусът е трябвало да се върне обратно – Ганчев го пуснал по инерция, с включени спешни светлини и стигнал до изхода на паркинга.
Покрай буса минал ТИР с ремарке, само че по-късно пристигнал различен ТИР, който почнал да свири с клаксона. По думите на Ганчев, той обяснил на водача, че аварирал, само че водачът на ТИР-а викнал нещо, излязъл от кабината с разпъната железна палка и имал пикантен спрей в другата ръка. " Напръска ме, бях изцяло безсилен ", изясни Ганчев, който пътувал дружно с различен човек – Иван Петров. След това водачът на ТИР-а блъснал по главата с палката Ганчев и той изгубил схващане за няколко секунди.
" Видях облака от лютивия спрей, видях по какъв начин го удря ", описа Петров, който твърди, че водачът на ТИР-а го напръскал със спрей и протегнал ръка с палката да го удари. След това нападателят се качил в камиона си и избягал.
" Бях самичък, бях с голи ръце, чаках някакъв спор като слезе, само че той слезе с палката ", изясни Ганчев, който има разтърсване и леко главоболие и гадене.
Подобен случай, само че с доста по-сериозно потърпевши имаше и на Околовръстното шосе в София - припомнете си в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР