Побой над 43-годишен мъж пред дискотека в Лом. Това се

...
Побой над 43-годишен мъж пред дискотека в Лом. Това се
Коментари Харесай

Мъж е в кома след побой пред дискотека в Лом - Топ новини

Побой над 43-годишен мъж пред дискотека в Лом. Това се е случило на 16 октомври през нощта, когато той е бил атакуван и обичай от няколко души. Пострадалият не е подал сигнал в полицията, тъй като не се чувствал толкоз зле. Бил е прегледан в локалната болница и освободен за домашно лекуване.

Дни по-късно положението на потърпевшия се влошило и постъпил в болница с тежки кръвоизливи в мозъка. От 24 октомври той е в кома и в сериозно положение. Мъжът е от Варна, а негови близки излизат на митинг, с цел да упорстват за заслужено наказване за нападателите.

„ Имало е сдърпване в дискотеката, където нашият другар се е спречкал с група мъже. Петима са го нападнали и са му нанесли съдбовни пострадвания. Нашият другар е в кома, на командно дишане и в сериозно положение. Имаме информация, че виновният е освободен от ареста и че е един от основните хора, които се занимават с пазаруване на гласове по време на избор. Вероятно ще има някаква защита и всичко ще отшуми ”, счита приятелят на потърпевшия Стоян Павлов.

Близките на нападнатия го дефинират като спокоен човек и не имат вяра, че той е предизвикал спора. Обясниха, че не бил престъпно проявен. За побоя негов другар уточни: „ Според мен става въпрос за проведена незаконна група, която очевидно употребява някакви подкрепи, защото защитата ни дискотеката не е повикала полиция. Криминално проявени са въпросните господа ”, добави той.

От болничното заведение дадоха информация за положението на 43-годишния мъж: „ При нас постъпи в несъответстващо положение, с гърчова симптоматика, психомоторно възбуден, което наложи интубация на пациента и започване на лекуване ”, изясни доктор Чавдар Антонов – шеф на ОАИЛ „ Свети Николай Чудотворец ” в Лом, съобщи Нова тв.

„ Пред заведение в Лом е зародил случай. Вероятно повлиян от използването на алкохол. Пострадалият е бил ударен и е прегледан в МБАЛ – Лом, където не е открито да има съществени пострадвания, които да постановат приемането му за лекуване. В последващите дни, прибирайки се у дома, положението му се е влошило. Данните демонстрират, че той е отказвал да потърси лекарска помощ. Майка му, забелязвайки, че положението му се утежнява, са съумели да го закарат на обзор. Там е открито, че положението му постанова неотложно приемане в болница ”, разяснява Емил Овчаров от Районната прокуратура в Монтана.

Събраните доказателства по делото все още сочат съпричастност на едно лице, което е привлечено в качеството си на обвинен на 28 октомври. Същият се е признал за отговорен, дал е пояснения за случилото се. Взета му е мярка за неотклонение „ подписка ”, както и му е наложена възбрана за овакантяване на страната. Той е осъждан.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР