Побиха ви тръпки, нали? Всъщност в тази статия ще си

...
Побиха ви тръпки, нали? Всъщност в тази статия ще си
Коментари Харесай

Каква е връзката между серийните убийци и зодиакалните им знаци?

Побиха ви тръпки, нали? Всъщност в тази публикация ще си приказваме главно за статистически данни - има 5  , от които серийните убийци са най-вече по брой. Кои са те и за какво тъкмо тези зодии?
Близнаци
Близнаци имат две лица - едно прелестно, чаровно, занимателно и с чисто сърце и едно, което е мрачно, прочувствено, обидчиво и злопаметно. Те са зодията, която най-често примамва с положително, с цел да извърши закононарушение след това. Статистически, те са зодията, която най-често моли в съда, че е с раздвояване на личността.
Дева
Девите са практични, надеждни, структурирани и систематизирани. Те изпoлзват окото си за подробност и прецизността си, с цел да правят закононарушения. Статистически, техните закононарушения са лесни за забелязване, тъй като следват едни и същи стъпки.
Стрелец
Стрелците обичат да усещат тръпка и адреналин. Извършване на закононарушение ги изпълва и те съумяват да употребяват чара, хумора и характера си, с цел да съумеят. Стрелците, обаче, са директни и арогантни и постоянно сами се хвалят или признават за осъщественото.
Риби
Риби са съчувствени и това може да се обърне наопаки – те постоянно правят закононарушения, тъй като не могат да се отърсят от насъбраната болежка от хората и по тази причина стартират да я предизвикват на останалите. Рибите са гениални, гъвкави и прецизни. Хора от зодия Риби са доста положителни лъжци. Статистически, те са зодията, от която най-трудно се „ хващат “ или те непринудено си признават осъщественото.
Скорпион
Скорпионите са общоизвестни със злите си, злопаметни характери. Статистически, те правят закононарушения от пристрастеност – нормално от обич или ненавист, свързвана с обич. Те са садисти и безмилостни.
Това не значи, че най-хубавият ви другар или непосредствен човек е евентуален палач. За това се изискват много повече неща от това да си роден в избран месец. В последна сметка, обаче, в случай че ги видите да носят лопата и найлонови чували е добре да се замислите и да ви светне алената лампичка, че нещо не е наред. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР