Побесняла двойка заплаши с пистолет полицаи след катастрофа в Монтанско,

...
Побесняла двойка заплаши с пистолет полицаи след катастрофа в Монтанско,
Коментари Харесай

Екшън в Северозапада! Побеснели гаджета излязоха от катастрофирала кола в Монтанско и заплашиха полицаи с пистолет

Побесняла двойка заплаши с револвер служители на реда след злополука в Монтанско, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Случката е от нощес, към 22.30 часа, на разклона за Комарево. Служители на " Пътна полиция " при районното ръководство в Берковица открили самокатастрофирал лек автомобил " Форд Фокус " с монтанска регистрация. Колата била ръководена от 24-годишен софийски гражданин, с който пътувала 20-годишно момиче от Берковица. 
При осъществяване на инспекцията лидерът и пътничката не се подчинили на устните полицейски разпоредби и оказали физическа опозиция. Водачът заплашил със законно притежавания от него газов револвер " Екол " единия от чиновниците, а пътничката скъсала пагона му. 
С полицейска заповед на двамата извършители е наложено задържане до 24 часа по ЗМВР. Направените им проби за приложимост на наркотични субстанции дали негативен резултат.Пробата на 24-годишния лидер за приложимост на алкохол, осъществена с техническо средство, отчела 1.97 промила алкохол в издишания от него въздух. 
По случая е формирано досъдебно произвеждане в районното ръководство на Берковица.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР