Победителят във втория сезон на шоуто Биг Брадър - Мирослав

...
Победителят във втория сезон на шоуто Биг Брадър - Мирослав
Коментари Харесай

Вторият инсулт се оказа фатален за Миро от „Биг Брадър”

Победителят във втория сезон на шоуто „ Биг Брадър ” - Мирослав Георгиев, си отиде от този свят едвам на 40 години, покосен от инсулт. Риалити героят остави невръстния си наследник Давид сираче, а жена си Екатерина Дюгерова- вдовица. Близки до фамилията настояват, че последните дни преди гибелта си Миро e бил в положително здраве и нищо не e подсказвало последвалата таргедия.

Миналата година някогашният баскетболист за първи път прекара инсулт, само че тогава на косъм се размина със гибелта и се възвърне. Преди това евентуално е бил болен и от ковид, както самият той е споделял пред другари, само че по този начин и не си направил тест. Георгиев подозирал, че точно инфекцията е провокирала мозъчния удар след това, писа Уикенд.

За здравните си проблеми по това време предприемачът показа в обществената мрежа. „ 40-годишнината ми стартира стремително в дословния смисъл на думата. Даже и Баба Марта подрани с мартеница на неврологията на Трета градска болница. Малко в жанр ол инклузив, съвсем се доближаваше - легло, коктейли венозно, до 5 л дневно вливания, три пъти на ден храна и цялостно с аниматори -  лекари, сестри, санитари, студенти, които всеки ден ми правеха разтривки, но не баш - викаха му рехабилитация. Благодаря на Господ, добре съм, прескочих трапа на шанс. Сега успокоение и мощна храна ", написа тогава риалити героят във фейсбук. За страдание, вторият му конфликт със гибелта завърши съдбовно за него.

Хора от обкръжението на Миро настояват, че през последната година той доста се грижел за здравето си - внимавал да не се пренатоварва, правил си постоянно проучвания, пиел хапчета, само че това не го избавило. Инсултът го повалил още веднъж в най-неочаквания миг. Една заран просто станал, отишъл до банята и повече не излязъл оттова жив. Открила го жена му Екатерина, която още е в потрес след кончината му.
Че известният риалити воин е умрял, на първо време заяви Ники Кънчев. Лео Бианки, с който деляха един покрив в Къщата на Големия Брат, също изрече съкрушителни думи за своя непосредствен другар. „ Бате, бате " - това са думите, които постоянно сме си казвали! Срещнахме се през 2005 година и от този миг станахме другари и постоянно си помагахме! Винаги си давал сърцето си да помагаш на другите, постоянно си подавал ръка на нуждаещите се... Сега ще останат известията ни в чата, в телефона и някакво гласово, което в никакъв случай няма да ми разреши да не помни гласа ти! Ти беше страхотен  „ брат ” - тъкмо както в онази действителност, която ни направи другари и в никакъв случай не мога да ненавиждам, даже след загубата на финала тъкмо против теб. Защото заслужи този край, само че не заслужаваше края на живота! И не забравяйте.... да спечелите тази действителност значи да спечелите любовта на доста хора и италиански другар! Твоето сърце беше огромно, в действителност прекомерно огромно! Почивай в мир! ”, показа италианецът в мрежата.

Половинката на Миро – Екатерина Дюгерова, е съкрушена проговори след нещастието: „ Cкъпи близки и приятeли, нa 13 май oт тoзи cвят бeз врeмe ни нaпуcнa eдин иcтинcки дocтoeн, любящ, cмeл и нeпрeклoнeн чoвeк c нecтихвaщa eнeргия и oгрoмнo cърцe. Cърцe в кoeтo имaшe мяcтo и oгрoмнa любoв зa вcички близки, пoзнaти и нeпoзнaти. Тoй бeшe чoвeк, нa кoйтo вcички ce възхищaвaхмe и ни бeшe примeр. Cин, бaщa, брaт и обичан, кoйтo щe липcвa нeoпиcуeмo нa вcички ни! ”.

През последните месеци хубавата Катя претърпя още една покруса. Тя изгуби положителната си другарка Гергана Гочева- Конова, която доста фенове помнят като Гери от предаването „ Огледала ”. С нея се познаваха още от моделските си години и бяха близки. За жал, Гери не завоюва борбата с рака и остави трите си дребни деца сираци.

Говори се, че Дюлгерова мъчно приела гибелта на приятелката си, а след кончината на мъжа си напълно се сринала. Тя към момента се чудела по какъв начин да изясни на 4-годишния им наследник Давид, че татко му няма да се върне. Вдовицата на Миро има още едно дете в тийнейджърска възраст от предходна връзка – 15-годишния Денис.

Близки до Мирослав Георгиев издават, че половинката му била компактно до него по време на възобновяване му след първия инсулт. Бившата манекенка  постоянно е била негова опора, въпреки че през годините са се сблъсквали и с много компликации, най-вече от финансов темперамент.

Риалити героят от дълго време бе скъсал с шоубизнеса и се занимаваше с ресторантьорство - с жена му въртяха заведение в столичния квартал „ Красна поляна ”. Покрай пандемията обаче ресторантът им за няколко месеца хлопна порти и финансовото положение на фамилията се влошило. Дали поради напрежението, дали поради изкаран ковид, Георгиев два пъти получи инсулт и гибелта го покоси едвам на 40 години.

Миро и Катя са разказвали, че се срещнали за първи път още в годините на взрива на „ Биг Брадър ” , само че почнали да се харесват много по-късно, когато се случило да работят дружно. Красавицата била по-резервирана в връзките им и на риалити героят му се наложило да се бори за вниманието й. Спечелил я дефинитивно с помощта на сина й Денис, с който си паснали през цялото време. Георгиев ясно показвал, че ще се грижи за момчето като за свое дете и до последно се разбирал доста добре с младежа.

Миро стана известен покрай  втория сезон на шоуто „ Биг Брадър ”, в който взе участие с някогашната си брачна половинка Елена. Тогава той си потегли с огромната премия от 200 000 лв., само че бракът му не просъщестува. По-късно той още веднъж откри любовта в лицето на Екатерина, само че за жалост, нямаха опцията да остареят дружно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР