Победителят в The Traitors Хана Бичковски разкри как е похарчила

...
Победителят в The Traitors Хана Бичковски разкри как е похарчила
Коментари Харесай

BBC Победителят в The Traitors Хана, която беше принудена да напусне работа, разкрива за какво е похарчила наградата от £30 000

Победителят в The Traitors Хана Бичковски разкри по какъв начин е похарчила своя дял от над 100 000 £ награден фонд от първата серия, което съгласно нея „ трансформирало живота й “.

Хана, която в този момент е на 33 години, беше една от тримата Faithfuls, които завоюваха дебютната поредност на шоуто на BBC през 2022 година Наградният фонд възлизаше на £101 050 – което означаваше че тя, Арън Еванс и Мерил Уилямс са си тръгнали с към £33 000 всеки.

The Mirror се свърза с Хана неотдавна, с цел да обсъдят нейния опит с Предателите и да схванат какво е правила, откогато шоуто започва през преди година. Тя показа с нас в изявлението, че успеха е „ трансформирала живота й “.

Обсъждайки времето си в фамозното шоу, Хана ни сподели: „ Наистина не го намирах за толкоз стресиращо, може би бях не се пробвам толкоз доста. Просто се забавлявах. Просто седнах и се отпуснах [...] Мисля, че в действителност беше като опция един път в живота и това е преди успеха. Беше толкоз занимателно и вълнуващо. "

Запитана по какъв начин опитът,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР