Победителят в последния сезон на шоуто „ВИП Брадър“ обмисля да

...
Победителят в последния сезон на шоуто „ВИП Брадър“ обмисля да
Коментари Харесай

Тото от „Скандау вдига сватба


Победителят в последния сезон на шоуто „ ВИП Брадър “ обмисля да предложи брак на дългогодишната си другарка Яна. Йонислав Йотов, както е същинското му име, възнамерява специфичният момент да бъде изпълнен с доста романтика и се надява половинката му да изрече заветното „ да “, писа „ Уикенд “.

Според някои злословия Тото към този момент е предложил на Яна по време на пътешестване до Лондон, само че истината се оказва малко по-различна. Той в действителност предвиждал да падне на колене с годежен пръстен в ръка, само че към момента изчаквал най-подходящият миг за това, настояват хора от обкръжението му. Йотов усърдно избирал украшение за безимения пръст на приятелката си и бил подготвен да се изръси с тлъста сума, с цел да я впечатли.

Изпълнителят се решил на тази крачка, тъй като с чаровната Яна Червенкова минали през доста компликации дружно, но към момента се обичали мощно. Няколко пъти даже се разделяли за седмици, само че отново се събирали. На четвъртата година от връзката им скъсали и той залитнал по друга жена, само че след месец с подвита опашка се върнал при огромната си обич. Тогава русокоската намерила сили да му елементарни, но преди няколко месеца още веднъж била напът да го зареже поради флиртове му с дизайнерката Мегз и писателката Ваня Щерева в Къщата на „ ВИП Брадър “. Тото обаче извади шанс и си потегли като победител от шоуто, а това смекчило гнева на Яна, която също се снабди с известност около известното си гадже.

Говори се, че рапърът към момента се страхувал да не изгуби сродната си душа и бил подготвен да я върже с брак и деца. Засега Яна не желала да забременява, само че от дълго време мечтаела да се види в бяла рокля и очаквала предложение от дългогодишния си сътрудник. Тото също се чувствал подготвен да се впусне в това предизвикателство, та по всяка възможност напълно скоро ще има женитба. Изпълнителят възнамерявал да вдигне шумно тържеството в родния си град Враца, на което да предложения всичките си другари и родственици.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР