Победителят в MasterChef през 2017 г., Божана Кацарова, се включва

...
Победителят в MasterChef през 2017 г., Божана Кацарова, се включва
Коментари Харесай

Божана Кацарова се разделя със статуетката си от MasterChef

Победителят в MasterChef през 2017 година, Божана Кацарова, се включва в благотворителната акция на фондация Една от 8 - „ За Една от 8 всеки ден “ , като дава статуетката си от кулинарното съревнование за благотворителен търг. На особено основаната за самодейността страница –, всеки може да наддава за наградата, а средствата от продажбата ще се употребяват напълно за подкрепяне дейностите на Фондация „ Нана Гладуиш – Една от 8 “ в поддръжка на дамите с рак на гърдата.

Божана Кацарова се причислява към редицата български звезди, които станаха посланици на акцията „ За Една от 8 всеки ден “ , като се разделиха с доста сантиментални за тях предмети, с цел да поддържат Фондацията и дамите с рак на гърдата в България. Огромен интерес провокира един от златните медали на Стефани Кирякова, който беше продаден за 2200 лева Значителен принос за самодейността донесоха също предметите на Орлин Павлов, Ромина Андонова, Графа, Ивет Горанова, Фики, Виктория Георгиева.

Благотворителните търгове стартираха на 10-и октомври, като акцията е с отворен край, поради интереса на нови лица, които имат предпочитание да поддържат идеята. Предстоят и други забавни търгове, в които хората могат да наддават, с цел да бъде набрана още по-голяма сума в помощ на активността на „ Една от 8 “.

С акцията „ За Една от 8 всеки ден “ фондацията желае да въодушеви хората да се почувстват част от общественост, загрижена за пациентите с рак на гърдата, подготвена да оказва помощ всеки ден . Статистиките сочат, че всяка година приблизително 3800 дами чуват думите „ Имате рак на гърдата. “. Фондацията обезпечава изцяло гратис помощта, от която диагностицираните и техните близки имат потребност до момента в който минават през лекуването и след него, а точно – прочувствена, психическа, осведомителна, практическа и юридическа поддръжка и още доста. Тази активност се финансира напълно с дарителски средства от самостоятелни и корпоративни донори.

За 9-те години битие екипът на фондацията е оказал помощ на хиляди дами с диагнозата и техните близки – предоставени са над 10 600 на практика и осведомителни съвещания, 4455 психически съвещания, раздадени са над 6000 профилирани сутиени, тюрбани, перуки и аксесоари и така нататък Всичко това е допустимо с помощта на корпоративните дарения на сътрудниците на Фондацията и даренията на хиляди частни лица, припознали идеята.

Не пропускайте опцията да подадете ръка! Включете се интензивно в акцията, като участвате в търговете на или споделите за самодейността със своите другари и познати. Можете да подкрепите Една от 8 и с непосредствено подаяние. Как да го извършите, ще откриете на формалния уебсайт на фондацията –.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР